orjuna

Utakmica odigrana prošli petak neće ostati u sjećanju zbog zrele igre hrvatskih reprezentativaca, već zbog izgreda u 86. minuti kada nepoznata skupina huligana ubacuje 8 baklji u teren te time prekida utakmicu, koja nakon toga incidenta drastično mijenja svoj tok i završava nepopularnim remijem. Iako društvenim mrežama kruže razna imena, teorije i indikacije o identitetu počinitelja tog državnog udara, pa tako imamo nagađanja od Torcide do orjunaških hobotnica, koje sa svojih 8 krakova bacaju isti broj baklji u teren, nitko sa sigurnošću ne može reći tko točno stoji iza toga, Kako bi spriječio buduće prekide sreće Hrvatima najbitnije glavne stvari na svijetu, ured predsjednice izdao je trik test “Are you njihov OR YOU NAŠ?” kojeg će morati ispuniti svaki navijač prije ulaska na nogometni stadion.

1. pitanje : Are you njihov OR YOU NAŠ? – koji god odgovor zaokružili , proglašeni ste neprijateljem države, orjunašem i mrziteljem HNS-a.

2. pitanje : Gdje ste bili ’21.? – gdje ste bili dotične godine je vrlo bitno jer je ORJUNA (Organizacija jugoslavenskih nacionalista) osnovana 25. siječnja 1921. u Splitu. Izlike poput one da niste bili rođeni, da nikad niste bili u Splitu jednostavno ne pale. Vi ste orjunaš i skrivate se od linča domoljublja koje vas okružuje.

3. pitanje: Volite li bacati baklje na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije? – ovo je stvarno trik pitanje. Ako kažete DA – vi ste orjunaš, ako napišete NE – vi ste orjunaš kukavica koji se skriva.

4. pitanje: Je li vam je netko u obitelji bio jugo-oficir? – znamo da djeca, unuci, praunuci, izvanbračna djeca oficira uvijek mrze Hrvatsku i sve hrvatsko. To im je u genima. Govna komunistička.

5. pitanje: Idete li u crkvu i znate li se prekrižiti? – bitna stavka. Orjunaši i djeca jugo-oficira bježe od križa kao vampiri. Ako idete u crkvu i plaćate crkveni namet, vi ste domoljub, nikako komunist.

6. pitanje: Koja je veća tragedija? Utakmica Hrvatska- Češka prekinuta u 86. minuti zbog baklji na terenu ili Hrvatska tone moralno, gospodarski, nema Vladu, tisuće ljudi kopa po kontejnerima, a još više je bez posla? – ako ste odgovorili ovo drugo, e zajeb, vi ne samo da ste orjunaš već ste i bezosjećajno govno s poremećenim životnim vrijednostima!

Ako ste u ovom testu ispali orjunaš te još od početka 20-tih godina prošlog stoljeća mrzite Hrvatsku, čestitam na fizičkoj spremi, jer u takvoj pozamašnoj životnoj dobi baciti baklje s tribina je svakako stvar za skinuti kapu. S čim se hranite?

Možda ste propustili

EU komisija naredila spajanje maškara i Valentinova kako bi i ljubavnice mogle slaviti

Dan zaljubljenih pada u sezoni maškara pa su ljubavnice odlučile spojiti ove…

Porezna uprava retrogradno kaznila Isusa za neizdavanje računa za ribu i vino

Američka uzrečica kako se samo dvije stvari se mora, umrijeti i platiti…

Sve više pripadnika hrvatske zlatne mladeži se žali što ne znaju kako izgledaju novčanice manje od 200 kuna

Istraživanje Hrvatske narodne banke i instituta Franjo Arapović pokazalo je poražavajuće poznavanje…

Izlazi nova mobilna aplikacija za sponzoruše koja će automatski provjeriti vrijednost vašeg auta

Izlazi nova mobilna aplikacija za sponzoruše koja će automatski provjeriti vrijednost vašeg…

Vegani prosvjeduju protiv konzumiranja kokica u kinu

Jučer su diljem Lijepe naše organizirani masovni prosvjedi vegana koji prosvjeduju protiv…

Pulska Arena dobit će krovište i fasadu kako bi joj podigli razinu energetske učinkovitosti

Grad Pula će iz europskih fondova za energetsku učinkovitost dobiti sredstva za…