Međugorje N1
foto:N1

Iako Vatikan još uvijek nije službeno priznao ukazanje u Međugorju koje se dogodilo prije 30 godina ovo čudo neće morati toliko čekati jer je Papa Franjo, koji i sam koristi iPhone, već poslao povjerenstvo da istraži ovaj slučaj…

Kad je Eva zagrizla jabuku vjerojatno nije niti sanjala da je stvorila logo koji će nakon četiri tisuće godina postati znak Božje prisutnosti na zemlji. Upravo tome su svjedočili hodočasnici u Međugorju kada je Hans Apfelsteiger, hodočasnik iz Berlina, negdje oko 19 sati, izvadio svoj iPhone pogledao u bateriju i uzviknuo: Dreissig Prozent! ( trideset posto)

Okupljeno mnoštvo je ničice palo na noge. Znali su da je Hans svoj iPhone skinuo s punjača najkasnije oko 09:30 h kada je njihova grupa krenula na hodočašće i od tada njegov iPhone nije bio na punjaču. Budući da je znanstveno nemoguće održati iPhone na bateriji duže od dva sata, znali su da je riječ o Božjoj riječi koja je nadahnula slabašne ampere iPhonove baterije.

“ I zaista, zaista, kažem vam, blaženi oni koji ne uštekaše, a napuniše bateriju. Mt, 14. 26-28”

Ovo je prvi slučaj u povijesti da znanstvena zajednica ne odbacuje mogućnost kako je sam Bog odlučio pomoći kompaniji kojoj očito samo nadnaravna sila može održati bateriju na životu.

– Sinoć sam se preko telefona čula s Gospom i rekla mi je kako ona i njezina obitelj već godinama koriste iPhone, a Steve Jobs je upravo neki dan poklonio malom Isusu iPhone, koji ima bateriju koja traje čak tri dana – ispričala je vidjelica Vicka, koja tvrdi kako njezin iPhone već nekoliko dana čudno svijetli kad dobije poruku.

Brojni svjetski mediji su prenijeli vijest o čudu u Međugorju. Tako je na primjer, Hercegovački intelektualac Nino Raspudić, koji je rodom iz Hercegovine, izjavio kako se ne srami toga što je Hrvat i što koristi iPhone. U Međugorju su već počeli prodavati specijalna izdanja iPhonea s križom, a lokalni stanovnici su u deliriju isklesali kip svetog Stevea Jobsa i izložili ga u lokalnoj kapelici pokraj kojeg su postavili veliki punjač za sve vjernike koji žele svojim iPhoneom napraviti selfie na mjestu čudesnog punjenja.

Možda ste propustili

Holding počinje naplaćivati odvoz junk maila

‘Sve veća količina stihijskog junk maila primorala je Zagrebački Holding da počne…

Poskok ugrizao Zagorca pa uginuo od trovanja alkoholom

Velika tragedija zadesila je Donje Vinjane u Imotskoj krajini. Dvogodišnji poskok smrtno…

Joža Manolić ljubav svog života upoznao u njenom prošlom životu

Najdugovječniji Hrvat i političar Joža Manolić otvorio je svoju dušu, te ispričao…

Jezivi klaunovi uočeni kako mole pred rodilištima diljem Hrvatske

Neudana djevojka Ivona ostala je izbezumljena kada je uočila grupu sablaznih klaunova…

Zbog ogromnih gužvi na šalterima državnih službi, trudnica već 16 mjeseci održava trudnoću kako bi mogla ići preko reda

35-godišnja Mirjana iz Zagreba jučer je ušla u 64. tjedan trudnoće. Kao…