Kolinda Inauguracija
foto:Screenshoot/FB Zoran Milanović

Inauguracija Zorana Milanovića, unatoč planu da bude uljuđena i skromna ispala je potpuni fijasko. Nakon što su zaštitari izbacili Davora Bernardića jer je pokušao oteti mikrofon Zoranu Milanoviću i održati predsjednički govor umjesto njega, novi skandal je izbio kada je vidno razočarana predsjednica napala svog nasljednika zbog angažmana Josipe Lisac koji je, prema njoj, bio potpuni promašaj.

Predsjednicu je najviše zasmetala Milanovićeva dvoličnost jer je čitavo vrijeme govorio o skromnosti, a iz novcem poreznih obveznika je platio Josipu Lisac da ‘arlauče’ himnu za tko zna kakav honorar, dok bi mu ona tu istu himnu ‘arlaukala’ besplatno – tvrdi predsjednica.

-Josipa Lisac ima određene kvalitete, slično izvodimo visoke tonove. Zapravo, u jednom trenutku mi se učinilo da čujem sama sebe kako pjevam. A i svi su mi na inauguraciji rekli kako bi, da nisu vidjeli Josipu Lisac, mislili da ja izvodim himnu – izjavila je predsjednica.

Iz HDZ-a se slažu s Kolindinim zaključkom jer je predsjednica ionako izgubila izbore, pa sada kada više nema što izgubiti, slobodno može pjevati koliko želi – izjavio je visokopozicionirani član HDZ-a.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…