davor bernardić
foto: Screenshoot/NovaTV

Mirnu i civiliziranu inauguraciju Zorana Milanovića prekinuo je incident kada je šef SPD-a Davor Bernardić nepozvan pokušao stati za govornicu i održati prvi predsjednički govor umjesto Milanovića.

Za Bernardićem je na Pantovčak vrlo brzo utrčao i uspuhani Zlatko Komadina koji se ispričao okupljenima te je na sebe preuzeo odgovornost što je ostavio otključana vrata na Ibleru pa im je predsjednik neopaženo istrčao na cestu.

-Ja sam samo želio zahvaliti biračima koji su mi omogućili ovo sve. Za Milanovića su glasali glasači SDP-a, dakle moji glasači, dakle ovo je i moja pobjeda. A na neki način sam danas i ja predsjednik Republike – objašnjavao je Bernardić dok su ga Komadina i Ostojić vezanog vukli u automobil.

Nakon ovog incidenta Kolinda je prišala Milanoviću i po prvi put mu iskreno iskazala divljenje jer je unatoč takvom predsjedniku stranke uspio postati predsjednik. Kolinda je dodala kako je Plenković dvostruko manji kreten od Bernardića, pa opet nije uspjela sačuvati mandat, zbog čega je njezin respekt prema Milanoviću još i veći.

– Istina – složio se s predsjednicom i premijer Plenković.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…