pepa pig

Ljubitelji popularne britanske animirane serije Peppa Pig ostali su razočarani kada je u srpnju najavljeno snimanje posljednje sezone, ali su zato gurmani s oduševljenjem pozdravili odluku produkcije da se posljednja sezona nazove ‘Svinjokolja’. Peppa Pig emitira se punih šesnaest godina u 180 zemalja svijeta, uključujući i Hrvatsku te ima publiku veliku skoro poput one na manjem konertu Miše Kovača.

Stoga ne iznenađuje uzbuđenje koje je izazvala vijest kako su britanski producenti iz tvrtke Entertainment One ovih dana posjetili Slavoniju kako bi pronašli lokaciju na kojoj će snimati scene posljednje sezone popularne serije. Produkcija je odsjela u motelu Kunjevci između Županje i Vinkovaca, a glavni producent Astley Baker Davies je viđen kako obilazi sva sela od Andrijaševaca do Štitara.

-Ovo nije bila laka odluka, ali Peppa i ostali glumci sada već svinje u ozbiljnim godinama, tako da je ovo definitivno posljednja sezona. Razmišljali smo da ih poslije snimanja udomimo u nekom zoološkom vrtu, ali to nije život dostojan celebrity svinja. Mislim da je svinjokolja puno prirodniji i puno ukusniji način za završiti Peppa Pig priču – izjavio je Astley.

Kako neslužbeno doznajemo, odluka je pala na Babinu Gredu, jer su producenti bili oduševljeni pričom o tome kako je to mjesto otkud potječe kulen tj. kulin. Osim toga, s obzirom na to kako u Babinoj Gredi izgradnja dvorane traje duže od mirovinskog staža Jože Manolića, producenti su dobili dozvolu za snimanje u samom centru sela. Tako će posljednje scene Peppa Piga biti snimljene na mjestu gdje bi za 130 godina trebala biti izgrađena školska dvorana.

Peppa Pig još nije komentirala najave o posljednjoj sezoni jer još uvijek nije pročitala scenarij, ali je priznala da se raduje završetku snimanja. Snimanje bi trebalo započeti krajem listopada, ako na snazi ne budu posebne mjere zbog koronavirusa.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…