rajka reic naslovna bez cenzure

Rajka Reić, legenda podnog glumišta, velika je ljubiteljica svega hrvatskog otkako je saznala da hrvatski grb ima 25 polja, što je njezin najdraži broj. ”Uz broj 25 vežu me neka od najdubljih sjećanja, a izgled hrvatskog grba podsjeća me na stolnjak na kojem sam umijesila svoju najbolju makovnjaču”, nostalgično nam je rekla Rajka u intimnom razgovoru.

29-godišnja Rajka bavi se glumom već 10 godina, a zbog mladolikog izgleda još uvijek dobiva uloge tinejdžerica, pokćeri i polusestara. ”Mislim se nastaviti baviti glumom dok god me služi zdravlje i publika me želi gledati, a uskoro se nadam ozbiljnijim ulogama majki i pomajki”, priznaje nam u maniri zrele glumice gđica Reić, inače naša osobna prijateljica.

“Evo, neki dan sam baš bila na audiciji za obradu filma ”Sofijin izbor”. Pokušavam dobiti ulogu Sofije koja u filmu mora birati između sina i kćeri. Zapravo, iz pravnih razloga moram reći da bira između posinka i pokćeri, ali razumijemo se…”, dodala je Rajka uz vragolasti osmijeh.

Rajka priznaje da još nikad nije bila u Hrvatskoj, ali planira proputovati cijelu zemlju, od Zagreba do Istre, te uživati u prirodnim ljepotama i kršnim muškarcima o kojima je mnogo toga čula čak i u Americi. ”Svi posebno hvale zagrebačke dečke koji su dobri u multitaskingu. Priča se da jednom rukom mogu vladati burekom, a drugom žestoko tipkati po mobitelu i razmjenjivati dojave za kladionice”, kaže nam simpatična Rajka.

Za kraj razgovora odlučila je pripremiti posebnu poslasticu za sve fanove iz Hrvatske te nam je snimila fotografiju bez gaćica koju možemo podijeliti s vama. Rajka Reić i News Bar žele vam slatke snove, uživajte u fotografiji!

rajka reic riley reid
Twitter/@rileyreadx3