gay komarci

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca. Gradski dužnosnici su odlučili uvesti nevjerojatnih 100.000 muških komaraca homoseksualne orijentacije iz Italije kako bi zaustavili daljnje razmnožavanje komaraca na području grada.

Kako su objasnili, ova odluka ima za cilj smanjiti populaciju komaraca na human i najmanje okrutan način prema komarcima. “Razmišljali smo izvan okvira i shvatili da tradicionalne metode suzbijanja komaraca nisu učinkovite. Stoga smo se odlučili za nekonvencionalan pristup”, izjavio je gradonačelnik Tomašević.

Prema planu, uvoz muških komaraca homoseksualne orijentacije trebao bi preokrenuti ravnotežu u populaciji komaraca. Ovi komarci, prema znanstvenicima, imaju sklonost preferiranju drugih muških komaraca umjesto ženki u procesu parenja. Time se smanjuje šansa za oplodnju i daljnje razmnožavanje komaraca.

Reakcije na ovu odluku su podijeljene. Neki smatraju da je ideja kreativna i inovativna, te da će rezultirati manjim brojem komaraca u gradu. Drugi, pak, izražavaju zabrinutost zbog mogućih posljedica ovakvog eksperimenta na ekosustav.

“Tradicijske metode suzbijanja komaraca nisu dale značajne rezultate, stoga smo morali razmišljati izvan okvira”, izjavio je gradonačelnik. “Dovođenjem modno osviještenih komaraca, ne samo da smanjujemo njihovo razmnožavanje, već potičemo i lokalnu modnu industriju.”

Uvezeni komarci, poznati po besprijekornom modnom ukusu i njegovanju frizura, očekuje se da će svoju pažnju usmjeriti s parenja na šoping i posjete frizerskim salonima. Ovaj pomak interesa rezultirat će smanjenom vjerojatnošću razmnožavanja komaraca te istovremeno potaknuti potrošnju.

Međutim, gradski dužnosnici tvrde da su pomno proučili ovu metodu i da su uvjereni u njezinu učinkovitost. “Ovo je samo privremena mjera koja će pomoći u smanjenju populacije komaraca. Nadamo se da će naša zajednica podržati ovaj zanimljivi pristup i shvatiti kako jednostavno nismo imali drugog izbora”, dodao je gradonačelnik.

Tako će Zagreb postati prvi grad koji uvozi homoseksualno orijentirane muške komarce kako bi riješio problem komaraca. Hoće li ova avanturistička strategija donijeti željene rezultate ili će rezultirati novim izazovima za grad, ostaje za vidjeti. Jedno je sigurno – Zagreb je uvijek spreman na neočekivane poteze i neobične ideje u borbi protiv insekata.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Astrološka zajednica u potpunom rasulu nakon spoznaje da je cijeli horoskop u krivu jer život počinje začećem

Na kongresu astrologa “Ljubav, posao, zdravlje” obznanjeno je spektakularno otkriće da su…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…

Građani zovu striptizete da im pregledaju bojlere jer naplaćuju gledanje puno manje od majstora

Većina majstora i striptizeta vodi se načelom “Gledaj, ali ne diraj!” pa…