vucic
Screenshot/Twitter

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu potpisao dokument u kojem priznaje da je Nikola Tesla Hrvat. U dokumentu o gospodarskom sporazumu s Kosovom bilo je mnogo točaka, no čini se da su neke promakle Vučiću.

Na snimci potpisivanja jasno se vidi trenutak u kojem Donald Trump spominje točku u kojoj Srbija priznaje da je Nikola Tesla Hrvat, a uznevjereni Vučić u tom trenutku počinje listati dokumente i konzultirati se sa svojim pomoćnicima te na kraju shvati što je učinio i jednostavno se preda.

Vučić se odmah po povratnu u Beograd našao s novinarima koji su ga pitali kako si je uspio dopustiti takav diplomatski propust, na što je Vučić odgovorio: ”Dokument koji smo predstavili Americi i Kosovu bio je pisan na čitkoj američkoj ćirilici. Sve točke bile su jasne i nedvosmislene te su usuglašene nakon dugih pregovora. Dokument koji smo na kraju potpisali bio je štampan na američkoj latinici kako bi ga mogao razumjeti cijeli svijet, no čini se da su Amerikanci u dogovoru s hrvatskim provokatorima ubacili točku o Tesli”.

Unatoč Vučićevom jadanju, potpisani dokument već je usvojen i objavljen u Narodnim novinama, kako u Hrvatskoj, tako i u Americi i ostalim članicama NATO saveza pa i službeno stupa na snagu u roku od 14 dana.

U tom razdoblju beogradska zračna luka mora promijeniti ime u Zračnu luku Hrvata Nikole Tesle, a simboli za istosmjernu i naizmjeničnu struju trebaju promijeniti oznake iz ćiriličnih simbola AC/DC u latinične simbole AS/DS.

Kako bi pokušali skrenuti pažnju s ovog povijesnog trenutka, ruski uzurpatori pokušali su pomoći Srbiji pa su na društvenim mrežama objavili snimku na kojoj se čini da je Vučić u nevjerici zbog točke u kojoj Srbija seli veleposlanstvo iz Tel Aviva u Jeruzalem. Snimku koja se širi Twitterom prenosimo u nastavku pa sami procijenite žali li Vučić zbog veleposlanstva ili zbog Tesle.

Možda ste propustili

Vatikan zabranio gotovinska plaćanja za oprost grijeha

Zbog sve češće prakse neizdavanja računa i oprosta grijeha na crno Vatikan je zabranio plaćanje usluga ispovijedi gotovinom. Uskoro se očekuje i uvođenje fiskalnih blagajni kako bi građani bili sigurni da su njihovi grijesi uistinu i oprošteni te da je na njih plaćen porez.

Jeff Bezos sada i službeno ima više novca nego što HDZ može ukrasti

Osnivač Amazona Jeff Bezos, među prijateljima poznatiji kao ‘inače moj jako dobar prijatelj’,…

Islamska zajednica protiv Gay Pridea u Srajevu: To je neprirodno, brak je zajednica muškarca i žene i žene i žene i žene…

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da…

Nakon što su čuli da Hrvatska predsjedava EU, migranti krenuli natrag u Siriju

Sirijski migranti su se do te mjere prestrašili činjenice da Europskom unijom predsjedava Hrvatska, da su shvatili kako Sirija možda i nije tako loša.

PAPA PORUČIO HOMOFOBIMA: “Ljubite bližnje kao što ljubite svoje koze. Dobro, ne baš toliko…”

Nakon što je uočio neobičan trend kod nekih vjernika, papa je uputio…

Čaša vode je zbog milijardu spašenih života favorit za Nobelovu nagradu za mir

Norveški odbor za Nobelovu nagradu za mir ove godine će kao laureata…