neven
Instagram/nevencigi

Neven Ciganović, najsjajnija zvijezda hrvatskog underground neba, odlučio je iznenaditi svoje obožavatelje na Instagramu i objaviti fotografiju na kojoj pozira bez šminke i filtera. Ciganović je prepoznatljiv po svojem osebujnom imidžu, ali čini se da je sve samo jedna velika fotomontaža.

NeCi, kako ga zovu bliski prijatelji, na fotografijama redovito pokazuje svoje mišiće, frizuru, tetovaže i upečatljivi stil odijevanja pa su svi ostali iznenađeni kada su vidjeli da su njegove mačo objave zapravo stručno uređene fotografije Nives Celzijus.

nives cigi
Instagram/nivescelsius

Čini se da je zvijezda emisije ”Tvoje lice zvuči poznato” uspjela još jednom uvjeriti publiku da je netko drugi jer ljudi vjeruju u postojanje Nevena Ciganovića već desetljećima. Otkrića da je to zapravo plod mašte te da se iza njega krije vješto prerušena Nives Celzijus jedna je od najuvjerljivijih prevara u povijesti. To zna i Nives pa je na slici na kojoj razotkriva istinu pozirala s krimićem ”Izopačene igre”.

No, sad kad napokon znamo istinu, očito je da nam je cijelo vrijeme bila pred nosom. Nevena Ciganovića prijatelji zovu NeCi, a Nives Celzijus NiCe. Nives i Neven nikad se nisu pojavili u isto vrijeme na istom mjestu, ali su se povremeno rječkali putem društvenih mreža kako bi stvarali drame i očijukali s pažnjom publike, pri čemu je uvijek pobjeđivala Nives, a sada znamo i zašto. Nevenovo lice izgleda kao rezultat estetskih kirurgija, no zapravo je jednostavna izvedenica Pitagorina poučka na licu Nives Celzijus.

Drama je ovo koja će zasigurno potresti hrvatsko zvijezdano nebo i možda mu priuštiti face-lifting, na što je naša estrada već navikla. Uskoro očekujemo daljnje dokaze da je Neven samo plod Nivesine mašte i kreativnosti, a nove dokaze možete potražiti na profilima Nives i Nevena. Bolje da se bavite ovom teorijom zavjere nego onim o cjepivima i maskama.