Pevec

Zdravko i Višnja Pevec u subotu će u Zagrebu predstaviti novo ime i novi vizualni identitet. Višnja ekskluzivno otkriva detalje te preobrazbe koja se priprema već godinu dana, a supružnicu su je odlučili provesti zbog negativnog PR-a koja je uz njihovo prezime veže zbog skandala vezanih u tvrtku Pevec.

Obitelj Pevec je prije tri godine izgubila spor s tvrtkom Pevec zbog autorskih prava na korištenje vlastitog prezimena. Visoki trgovački sud RH u rujnu je odbio njihove tužbe i presudio da bračni par nema pravo na svoje prezime jer previše podsjeća na ime tvrtke koju su osnovali.

Zbog svega navedenog, Zdravko i Višnja su odlučili da će se, dakle, ubuduće prezivati – Pevex. U obitelji su procijenili kako će se time elegantno riješiti tereta prošlosti koji se vezao uz poslovanje tvrtke Pevec, a neće posve ‘ubiti’ obiteljski identitet stvaran godinama.

-Vrijeme je da se Višnja i ja okrenemo budućnosti i da ostavimo prošlost iza sebe. Prezime Pevex ima i taj zapadni štih, što će mi možda pomoći da ponovno započnem poslovnu karijeru negdje na zapadu – izjavio Zdravko Pevec, tj. Zdravko Pevex.

Supružnici su odlučili da će se riješiti i obiteljskog pijetla jer ih previše podsjeća na tvrtku s kojom više ne žele imati nikakve veze.

Možda ste propustili

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…