gay par 2

Poznata istarska seks kolumnistica Slavica Pejin rješava razne probleme svojih čitatelja, no nismo sigurni da je očekivala posljednje pitanje koje je dobila od jednog Porečanina.

“Bio sam jako uzbuđen kada me frajer s kojom sam flertovao pozvao doma. Kad nas je ulovila strast, shvatio sam da je nešto bilo drugačije, no svejedno mi je bilo super. Otišao sam s brojnim pitanjima u glavi. Imam 37 godina i bilo je vrijeme da krenem u ozbiljnu vezu. Nastavili smo se viđati i bilo nam je super, odnos je bio zabavan i pun ljubavi. Naš seksualni život bio je odličan i odlično smo se razumjeli. Moji su ga roditelji i prijatelji odlično prihvatili, mislio sam da je to to, da sam konačno pronašao osobu s kojom ću provesti ostatak svog života.

Dodao je da su zajedno izlazili s frendovima u pubove, gdje su se družili i gledali utakmice. No, onda je od prijatelja čuo nešto što mu je otvorilo oči.

“Jedan naš zajednički prijatelj nas je pitao kako komentiramo referendum o braku za istospolne zajednice. Mi smo mu odgovorili kako nemamo nekakav poseban stav o tome budući da se to nas ne tiče. Svi su nas u gledali u čudu, a onda je jedan frend prokomentirao: Pa zar niste vi gay par?”

Muškarac tvrdi kako nije imao pojma da je njegov partner Dragan muškarac, zbog čega nije imao pojma da je u homoseksualnoj vezi.

“Sad osjećam tri različite stvari. Osjećam se glupo jer nisam skužio da je on muškarac, osjećam se zbunjeno jer nisam siguran jesam li gay i što smo još ono rekli.”

“Ne trebate se brinuti oko seksualnosti, ali oko nečega se ipak trebate zabrinuti

Slavica je odgovorila da su ovakve stvari sasvim normalne, jer se svima može dogoditi, no oko jedne stvari treba zabrinuti.

“Mislim da se ne trebate brinuti da se vaša seksualnost drastično promijenila. No, trebate se osjećati loše jer ste jer ste poslali ovu ispovijest meni kada znate da ću ja to vrlo brzo poslati svim portalima u državi, i onda će to postati jedna od najčitanijih vijesti u danu. Baš kao što ste vi bili lakovjerni kada ste otišli s dečkom koji vam se sviđao i niste provjeravali njegov spol, tako će brojni čitatelji danas otvoriti ovaj članak i bez provjere izvora i činjenice da se nigdje ne spominje vaše ime, povjerovati u ovu vijest. Novinarstvo je danas na niskim granama i ljudi sve rade zbog klikova. Zbog toga se trebate brinuti, a sve ostalo je za ljude.”

reporter: Luka Đurić

Možda ste propustili

Jana iz Pregrade ima recept protiv korone: Treba vam samo 10 minuta, a sastojke već imate

I dok mnogi nadriliječnici pokušavaju obmanuti javnost ”lijekovima protiv korone” koji koštaju…