tony cetinski
foto: Facebook/Screenshot

Poznatom hrvatskom pjevaču Toniju Cetinskom bila je dovoljna jedna objava na Facebooku kako bi postao jedan od predvodnika Koordinacije hrvatskih pokreta otpora u borbi protiv cijepljenja, čipiranja, 5G zračenja, chemtrailsa i tuširanja petkom. Tony je postao prvi hrvatski celebrity koji je otvoreno odlučio reći ne prisilnom čipiranju pod izlikom cijepljenja protiv izmišljene bolesti COVID-19, a svoj stav je spreman braniti po cijenu doživotnog utamničenja na Golom otoku.

Cetinskog su zbog njegove hrabrosti podržali brojni domaći i strani intelektualci. Tako mu je Ivan Pernar odmah dodijelio status doživotnog počasnog predsjednika Stranke Ivan Pernar, David Icke mu je snimio video podrške, kojeg doduše nije uspio objaviti zbog nekih tehničkih poteškoća, a njegov je status lajkao i Dejan Lovren.

Građani su porukama na društvenim mrežama podržali Tonija Cetinskog u njegovoj spremnosti na doživotno utamničenje na Golom otoku. No, s obzirom na to da obnova zatvora za 5G disidente neće biti gotova do siječnja 2020. godine, nekolicina zabrinutih građana odlučila je mailom apelirati na vlasnika Microsofta kako bi prilikom razvoja čipova za Balkan, ugradio opciju ‘mute’. Na taj bi način proces prisilnog čipiranja građana protekao što bezbolnije za ono malo moždanih stanica koje su uspjele preživjeti na ovim prostorima.