milan bandic
Screenshot/N1

Glas Koncila je u četvrtak objavio žestoku i dosad neviđenu kritiku Milana Bandića, javlja Jutarnji, ističući da je Kaptol okrenuo leđa zagrebačkom gradonačelniku.

Glas Koncila je donedavno objavljivao veći broj članaka koji su prilično blagonakloni prema Bandiću i njegovim političkim potezima, a zagrebački gradonačelnik je već godinama izdvajao pozamašna financijska sredstva koja su se trošila za obnovu crkvene imovine a i rado je viđen gost u društvu brojnih biskupa i samog kardinala Bozanića.

No, ovog se tjedna glavni urednik Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić u svome komentaru naslovljenom “Zavjera protiv istine” dotaknuo slučaja smjenjivanja Bore Nogala, ravnatelja Dječje bolnice na Srebrnjaku u Zagrebu.

Miklenić je na Bandića sasuo neviđenu paljbu ističući kako ‘optužba nije dovoljna da se nekome skine glava’, što je bi Milan Bandić trebao prvi znati budući da i sam ima više optužnica nego Lovro Kuščević nekretnina, stoga su mnogi protumačili kako i posljednji štakori bježe s broda zvanog Milan Bandić.

Jeremija 31,34: „Jer ću oprostiti njihovo bezakonje i grijeha se njihova neću više spomenuti, al’ brate Milane, što je previše – previše je“

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…