kirurg doktor maska
Portrait of senior surgeon ready for an operation

Kako nazire vrhunac a time i mogući završetak pandemije koronavirusa građani se lagano suočavaju s posljedicama koje će ova bolest ostaviti na njihov život. Nakon otkaza, recesije i otkazane Eurovizije, građani se sada moraju suočiti s najvećom posljedicom ove pandemije – klempavim ušima.

Zaštitne maske, koje su bile modni imperativ prošlog mjeseca, zbog svojih čvrstih guma koje se kače oko ušiju, ostavile su posljedice na fizionomiju naših sugrađana. Gotovo dva milijuna Hrvata je već shvatilo kako su im uši promijenile kut za 45 stupnjeva u prosjeku. Klempavost je jednako pogodila sve društvene skupine, muškarce i žene, stare i mlade.

– Najgore mi je što više ne mogu voziti motor. Mislim, mogu ja voziti ali mi vjetar sada previše zanosi glavu u okukama, a i motor troši 30% više goriva – požalio se Hrvoje Zorić, predsjednik moto kluba iz Rijeke.

Iz vlade su poručili kako su svjesni ove posljedice, te kako će se za pomoć obratiti Europskoj uniji u nadi kako će uspjeti osigurati novac iz nekog od fondova. Ukoliko uspije u svom naumu, Vlada će sklopiti ugovor s privatnim klinikama koje izvode plastične operacije, a građani će državnu subvenciju preko centraliziranog sustava klempomat.hr, gdje će unijeti svoje podatke i fotografije ušiju prije i poslije pandemije koronavirusa.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…