kolinda grabar kitarovic

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović jutros je demantirala sinoćnji demantij u kojem je demantirala demantij o spornoj izjavi da odustaje od ureda bivše predsjednice.

Podsjetimo, jučer se u medijima pojavila izjava bivše predsjednice u kojoj ona objavljuje kako odustaje od ureda u Visokoj na kojeg kao bivša predsjednica ima pravo. No, nakon 15 minuta u sve novinske redakcije je stigao demanti te izjave u kojem je predsjednica demantirala sama sebe jer se ispostavilo da takvo što nikada nije izjavila.

No, u 14:00 predsjednica se ponovno oglasila i potvrdila kako ipak planira odustati od ureda u Visokoj.

-Ne želim državi raditi dodatne troškove jer Vlada u ovoj velikoj krizi ima hitnijih problema, iako još nisam razgovarala s premijerom Plenkovićem namjeravam mu reći da odustajem od ureda – rekla je Kolinda Grabar-Kitarović za N1.

No, onda je sati stigao novi demanti kojim je demantirala i tu izjavu, a do ponoći su objavljena još dva demantija, a rano jutros još jedan. U trenutku objavljivanja ove vijesti još uvijek nismo primili novi demanti, no do podne je sve moguće.

Prvo je u 18:00 stigao demanti u kojem bivša predsjednica demantira izjavu da ipak odustaje od ureda u Visokoj, kojom je demantirala prvi demanti o tome da ipak neće odustati od ureda u Visokoj. Zatim je u 20:15 stigao novi demanti kojim je demantirala demanti od 18:00 sati prema kojem je trebala odustati od izjave o uredu u Visokoj.

U 23:00 stigao je novi demanti u kojem je demantirala demanti od 20:15 a u kojem je demantirala demanti od 18:00 u kojem je demantirala izjavu od 14:00 u kojoj je objavila kako ipak odustaje od ureda u Visokoj.

No, rano jutros u 07:00 stigao je novi mail od predsjednice u kojem je objasnila kako je nakon što je prespavala sve te demantije ipak odlučila demantirati demanti od 23:00 u kojem demantira demanti od 20:15 u kojem je pak demantirala pak demanti od 18:00 u kojem je demantirala izjavu o tome da odustaje od ureda u Visokoj.

Prema trenutnom stanju pristiglih demantija čini nam se kako predsjednica ipak ostaje pri izjavi o tome da odustaje od ureda u Visokoj, no više ni sami nismo sigurni s obzirom na kompleksnost materije. No, ovo je samo trenutno stanje, jer dug je dan pred nama.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…