hospital photo
Photo by Presidencia de la República Mexicana cc

Kao bomba odjeknula je još jedna tužna vijest o muškarcu iz Novog Zagreba (86) koji je preminuo tijekom rutinske operacije slijepog crijeva. Njegova obitelj navodi kako je bio odličnog zdravstvenog stanja, svakodnevno je s dvije štake pretrčavao Aveniju Dubrovnik po nekoliko puta dnevno i nije imao nikakvih komorbiditeta.

Iza njega je ostalo troje nezbrinute djece, devetero unučadi, 22 praunučadi i partizanska mirovina koju će, srećom, naslijediti njegova supruga. Njegov unuk Luka (32) još uvijek pamti njegove posljednje riječi, koje će ga pratiti do kraja života.


-Djed je bio naivan, vjerovao je svemu što bi pronašao na internetu. Nekoliko puta smo ga pokušali uvjeriti da profilne slike na Tinderu nisu stvarne, ali uzalud. Posljednje što mi je rekao bilo je: “Idiote, stojiš mi na crijevu za kisik“. – kroz suze je prepričao Luka.


Liječnici još uvijek ne mogu utvrditi uzrok smrti, budući da je operacija uklanjanja crvuljka prošla bez komplikacija, a on se odlično oporavljao.

-Još uvijek mi nije jasno što znače te riječi koje mi je izgovorio, sve se dogodilo tako brzo – neutješan je Luka.

Liječni su još jednom pozvali sve građane da budu izuzetno oprezni te da, ukoliko vam vaši djedovi i bake još uvijek nisu napravili oporuke, obavezno nosite obuću s mekanim đonovima dok ih posjećujete u bolnici.

Možda ste propustili

Na graničnom prijelazu Nova Gradiška zbog primanja mita uhićen policijski pas (8)

Danas je na graničnom prijelazu Nova Gradiška, na granici Hrvatske i Bosne…