kosor

Tvrtka Twitter je u šokantnom tweetu na Twitteru najavila povlačenje Twitera iz Hrvatske. Ovih 140 znakova potreslo je twitter scenu u Hrvatskoj, ali i šire. Razloge za ovakav radikalan potez pojasnili su u idućih nekoliko tweetova. Tvrde kako se Hrvati nikako nisu uživjeli u njihovu društvenu mrežu koja nije ni približno popularna kao Facebook, dok je u SAD-u to sasvim obratno. Hrvati su, kako tvrde u Twitteru, ljudi od mnogo riječi, a 140 znakova je očito premalo da prosječan Hrvat izrazi svoje misli. Ono što je za njih na Twitteru osobito poražavajuće je činjenica da je najpopularniji twitteraš, tj. Twitterašica u Hrvatskoj – Jadranka Kosor, ne baš previše omiljena bivša premijerka i političarka.

Ona kao jedina čiji tweetovi završavaju kao vijest u medijima dodatno destimulira mlade i sve ostale da se pridruže toj društvenoj mreži.

Stoga je Tweeter odlučio ugasiti svoj server zadužen za Hrvatsku. Druge društvene mreže poput Facebooka i Snapchata strepe kako bi se Jadranka Kosor sada mogla prebaciti na njihovu platformu te i njih uništiti u Hrvatskoj.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…