svinja maska

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim Tomislavom Pokrovcem, Vlada je konačno popustila i postignut je kompromis – sada će biti dozvoljeno klanje svinja, ali samo pod uvjetom da su nosile FFP2 maske.

Ovaj nevjerojatan preokret dogodio se nakon maratonskih pregovora između predstavnika Vlade i Pokrovčevog Stožera. “Svinje zaslužuju najbolju zaštitu, pa smo stoga odlučili postaviti visoke standarde”, izjavio je ministrica poljoprivrede Marija Vučković. “Sada će svaka svinja koja je pristala nositi FFP2 dobiti priliku da sudjeluje u slavonskim svinjokoljama”

Stožera za obranu hrvatskog sela, izrazio je zadovoljstvo postignutim kompromisom. “Nije sve u novcu, nego u principima. Sada su naše svinje sigurne, a tradicija svinjokolja nastavlja se s visokim higijenskim standardima.” – dodal su iz Stožera.

Iz Stožera ističu kako je njihov uspjeh rezultat neumornog rada i požrtvovnosti. “Svinje su važan dio naše poljoprivredne zajednice, i kao takve, zaslužuju posebnu zaštitu. Maske nisu samo sigurnosna mjera, već i priznanje njihovog doprinosa našem gospodarstvu.”

Dok seljaci pokušavaju razumjeti novu fazu u borbi protiv zaraze, svinje diljem Slavonije treniraju kako pravilno nositi maske. Hoće li maske za svinje postati novi standard u svijetu poljoprivrede, ostaje vidjeti.

Osim što pružaju nevjerojatnu zaštitu svinjama, FFP2 maske pokazale su se izuzetno svestranima i u kulinarskom svijetu. Ministrica poljoprivrede je tako otkrila njihovu novu primjenu – sušenje švargli uz pomoć ovih visokokvalitetnih maski.

Sada svaka obitelj može uživati u hrskavoj švargli koja je sušena pod pažljivim nadzorom FFP2 maske, jamčeći da će svaki zalogaj biti siguran i bezbrižan. “Ovaj inovativni način korištenja FFP2 maski ne samo da čini naše svinje sretnima, već i obogaćuje našu gastronomsku scenu”, izjavila je ministrica Vučković

Možda ste propustili

Devetogodišnja djevojčica namazala se kremom koja pomlađuje deset godina i nestala bez traga

Užas, horor, jeza… Slabe su to riječi da bi mogle opisati tragediju…

Hrvatski domoljubi napuštaju YUtube i sele svoje video uratke na Utube

Udruga hrvatskih domoljuba “Slobodni dimnjačari” sastavljena od domoljubnih pjevača, vlogera i ostalih…

NASA potvrdila kako postoje veće šanse za pronalaskom inteligentog života na Veneri nego u Hrvatskoj

Otkako je prije nekoliko dana objavljena informacija da su astronomi otkrili plin…

Na slavonskim svadbama mladenke sve ćešće moraju gađati buketom djevojke, jer ih ove više ne žele loviti

Tako barem svjedoči sve više gostiju na svadbama. Mlade su do prije…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…