svinja maska

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim Tomislavom Pokrovcem, Vlada je konačno popustila i postignut je kompromis – sada će biti dozvoljeno klanje svinja, ali samo pod uvjetom da su nosile FFP2 maske.

Ovaj nevjerojatan preokret dogodio se nakon maratonskih pregovora između predstavnika Vlade i Pokrovčevog Stožera. “Svinje zaslužuju najbolju zaštitu, pa smo stoga odlučili postaviti visoke standarde”, izjavio je ministrica poljoprivrede Marija Vučković. “Sada će svaka svinja koja je pristala nositi FFP2 dobiti priliku da sudjeluje u slavonskim svinjokoljama”

Stožera za obranu hrvatskog sela, izrazio je zadovoljstvo postignutim kompromisom. “Nije sve u novcu, nego u principima. Sada su naše svinje sigurne, a tradicija svinjokolja nastavlja se s visokim higijenskim standardima.” – dodal su iz Stožera.

Iz Stožera ističu kako je njihov uspjeh rezultat neumornog rada i požrtvovnosti. “Svinje su važan dio naše poljoprivredne zajednice, i kao takve, zaslužuju posebnu zaštitu. Maske nisu samo sigurnosna mjera, već i priznanje njihovog doprinosa našem gospodarstvu.”

Dok seljaci pokušavaju razumjeti novu fazu u borbi protiv zaraze, svinje diljem Slavonije treniraju kako pravilno nositi maske. Hoće li maske za svinje postati novi standard u svijetu poljoprivrede, ostaje vidjeti.

Osim što pružaju nevjerojatnu zaštitu svinjama, FFP2 maske pokazale su se izuzetno svestranima i u kulinarskom svijetu. Ministrica poljoprivrede je tako otkrila njihovu novu primjenu – sušenje švargli uz pomoć ovih visokokvalitetnih maski.

Sada svaka obitelj može uživati u hrskavoj švargli koja je sušena pod pažljivim nadzorom FFP2 maske, jamčeći da će svaki zalogaj biti siguran i bezbrižan. “Ovaj inovativni način korištenja FFP2 maski ne samo da čini naše svinje sretnima, već i obogaćuje našu gastronomsku scenu”, izjavila je ministrica Vučković

Možda ste propustili

Građani zovu striptizete da im pregledaju bojlere jer naplaćuju gledanje puno manje od majstora

Većina majstora i striptizeta vodi se načelom “Gledaj, ali ne diraj!” pa…

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1.1. vrijedi posebna regulacija dolazaka na parne i neparne dan

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1. siječnja vrijedi posebna regulacija dolazaka…

Pogledali smo nove cijene goriva koje stižu sutra i shvatili kako javni prijevoz i nije tako loša opcija

Portal Cijenegoriva.info objavio je nove neslužbene cijene goriva koje će stupiti na…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

ČUDO U SRBIJI! Ovaj dječak naučio je paliti hrvatske zastave prije nego što je naučio izgovarati slovo R

Iz Beograda nam stiže topla ljudska priča o trogodišnjem dječaku koji je…