auto 3

Svaki kupac novog francuskog automobila uz njega će dobiti i besplatni tečaj za autoelektričara.
Kako bi riješili rak ranu svojih automobila, autoelektriku, francuski proizvođači odlučili su uložiti u znanje o autoelektrici kod svojih mušterija.

Ako su Šveđani osvojili svijet s namještajem kojeg sam sastavljaš, zašto Francuzi ne bi isto napravili s autom kojeg sam popravljaš?

Potrebno je samo proći kraći tečaj od 6 mjeseci, svakog ponedjeljka do petka od 16 do 22 sata i imat ćete elektriku svojeg automobila u malom prstu. I to sve besplatno. O praktičnosti svega ne treba pričati, jer kad na 50 stupnjeva na vreloj autocesti sam središ svojeg Francuza za 2 sata bez potrebe da se zove vučna služba, e tek onda shvatiš kako si sjajno prošao kupivši francuski automobil.

Kako smo doznali iz konkurentskog Alfa Romea misle odgovoriti na ovu ponudu Francuza tako što ćete uz novokupljenu Alfu dobiti besplatno četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje za smjer automehaničara.

Možda ste propustili

Sizif odbio posao u USKOK-u jer vjeruje kako će na starom poslu ipak biti produktivniji

Sizif je iz USKOKA otišao nasmijan, jer mu je sada konačno jasno što su njegovi prijatelji mislili kada su ga zezali dobacujući mu da radi ‘USKOK-ov posao’.

EU direktiva: Sponzoruše moraju imati energetski razred kako bi sponzori znali koliko troše

Od 2019. Godine diljem EU stupa na snagu nova direktiva po kojoj…

Mlade Hrvatice kao kontracepciju koriste sjedenje na hladnom betonu jer je to jedina metoda koju su im roditelji objasnili

Sve više djevojaka kao kontracepciju koristi sjedenje na hladnom betonu jer je…

BANDA HARA ULICAMA: Usred bijelog dana upao u sačekušu bande čupavih besposličara

Novi slučaj uličnog nasilja potresa Veliku Britaniju. Na snimci koju je lokalnom…

8. MART: Kako kupiti poklon ženi koju volite a da vam supruga za to ne sazna

Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

Sve više roditelja odbija cijepiti djecu jer si ne mogu priuštiti da prežive do školske dobi

Sve više roditelja odbija cijepiti svoju djecu jer si ne mogu priuštiti…