Mitar Miric Kolinda

Kolinda Grabar-Kitarović, od danas službeno bivša hrvatska predsjednica, sinoć je organizirala privatno slavlje kao oproštaj od svog petogodišnjeg mandata. Večera se održavala u showroomu Cateringa Kvatrić, u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici, a brojni uglednici su počeli pristizati oko 20:15.

-Žao mi je što zbog poslovnih obveza u Bosni i Hercegovini nisu mogli doći svi koji su sa mnom slavili prije pet godina, ali to je život. Nikad ne znaš kada će sud promijeniti nadležnost – izjavila je prije ulaska u dvoranu predsjednica, bivša predsjednica.

Dvorište je bilo krcato luksuznim automobilima koji su imali zatamnjena stakla, tako da nismo mogli utvrditi tko je sve bio prisutan. Osim automobila, u dvorištu je bio parkiran i jedan traktor, IMT 535, kojim je stigao prateći band.

Party je protekao mirno i dostojanstveno, gotovo da se i nije pucalo iz vatrenog oružja, a vrhunac večeri je bio, kako neslužbeno doznajemo, kada je hrvatsku himnu svečano izveo ugledni srpski kantautor i glazbenik Mitar Mirić.

-Puno bolje od Josipe Lisac, samo to mogu reći – kratko je prokomentirao ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman.

Sa zaključkom kako je Mitar Mirić himnu izveo puno dostojanstvenije i uljuđenije složili su se svi okupljeni intelektualci, a neki su tvrdili kako Mitar čak ima i puno bolju frizuru od Josipe Lisac.

Mirić je nakon izvođenja himne i pet minuta šutnje za pale u USKOK-ovim akcijama, nastavio zabavljati izvodeći neke od svojih najvećih hitova, dok je na određenim stihovima publika doslovno padala u delirij;

  • Ne može nam USKOK ništa, jači smo od istine
  • Špijuni su među nama
  • Nisam lopov, al šta fali, svi su tuđe nekad krali
Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…