imotski iq test

Na tradicionalnoj Bakovoj povorci u Imotskome, kada se Imoćani maskirani šeću gradom, spaljen je krnje ili fašnik, krivac za sve loše u tom gradu u prošloj godini. Nakon prošlogodišnjeg ritualnog spaljivanja slikovnice koja je prikazivala djevojčicu s dvije mame i dva tate, ove je godine kao glavni krivac za sve nedaće spaljen IQ test kojeg niti jedan od organizatora nije uspio riješiti.

Imotski je tako nastavio njegovati svoju tradiciju tradicionalnog i konzervativnog grada koji svake godine spaljuje osobe ili predmete koje smatraju glavnim krivcima koji uništavaju njihov način života. Kroz povijest su tako stradali brojni poznati predmeti i osobe.

Tako je 1947. na povorci spaljen prvi sapun; 1953. kao krnje je spaljena djevojka iz susjednog sela nakon što je lokalni svećenik najavio kako više neće sklapati brakove između zaručnika koji su u krvnom srodstvu. A najpoznatiji krnje, Nikola Tesla, spaljen je 2008. godine, nakon što je u njihovo mjesto stigla struja.

Ovogodišnje spaljivanje IQ testa nikoga ne iznenađuje, budući da se i struka slaže kako se upravo u tome testu nalazi uzrok svih zala koja su zadesila ovaj grad, stoga moramo pohvaliti organizatore ovogodišnje karnevalske povorke u Imotskome i odati im priznanje za uistinu inteligentan odabir ovogodišnjeg fašnika.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…