dinamo maksimir
Wikimedia/BokicaK

Sudac koji već godinama oduševljava navijače Dinama i upravu, podbacio je u derbiju pa je ubrzanim postupkom stavljen na tržište. Iz Dinama poručuju da je do hitre odluke došlo jer sudac nije ispoštovao ugovor.

Svi ljubitelji nogometa znaju da je sudac jedan od najboljih Dinamovih igrača jer sezonu za sezonom zabija barem dva gola u utakmicama protiv Hajduka, a čini se da mu je to bila i jedna od stavki iz ugovora.

Kako je Dinamo uspio pobijediti na Poljudu i bez njegovih golova, iz kluba smatraju da im sudac u kojeg su mnogo uložili više ne treba te da je u ovom trenutku unosnije prodati ga za 10 milijuna eura. Klub u koji odlazi sudac još nije poznat, no sudeći prema visokoj cijeni, više ga nećemo gledati u HNL-u.

Sudac je odbio razgovarati s nama, no iz klupske svlačionice saznajemo da je već neko vrijeme nezadovoljan uvjetima u klubu, naročito otkako je Mamić u samoizolaciji od hrvatskog pravosuđa. Navodno je ugovor potpisao izravno s Mamićem pa se u novom Dinamu osjeća zapostavljeno i smatra da su njegove sposobnosti nadišle ambicije kluba.

Ovo je samo još jedan u nizu transfera koji će teško pasti navijačima jer ih Dinamo svake sezone šokira prodajom ponajboljih igrača pa su tako u velike europske klubove otišli velikani poput Modrića, Pjaca, Lovren, Kovačić, Ćorluka i mnogi drugi.