Haarp polje nevrijeme

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato kao HAARP. U naletima vjetra koji su u Slavoniji iznosili preko 180 km/h stradalo je najveće hrvatsko HAARP postrojenje u Sesvetama.

Vodeći znanstvenici koji rade u postrojenju nisu mogli sakriti šok i nevjeru kada su shvatili da su antene koje izazivaju nepredvidive vremenske pojave, oluje, tornada i uragane – stradale u jučerašnjoj kataklizmi. Jedan od znanstvenika, koji je želio ostati anoniman zbog tajnog kvadrilateralnog ugovora kojeg je potpisao s Bill Gatesom, Georgeom Sorošom i auto-otpadom Kršo iz Sesveta, izjavio je kako je ovo posljednja stvar koju su očekivali da bi se mogla dogoditi.

-Ako uređaj koji izaziva prirodne katastrofe više nije siguran od prirodnih katastrofa, tko je onda siguran? – zapitao se.

I dok se znanstvenici u HAARP-u trude opravdati gubitak antena tvrdeći da su to samo rutinska održavanja, sve su glasnija nagađanja kako će hrvatski HAARP zbog ovoga biti izvan pogona do kraja godine. Zbog toga postoji mogućnost kako do kraja godine neće više biti u mogućnosti izazivati prirodne katastrofe.

-Mi dajemo sve od sebe, molimo građane za strpljenje. No ukoliko ne uspijemo vratiti HAARP do rujna, onda nam preostaje samo majka priroda, jer otac HAARP će morati na servis – dodao je znanstvenik.

Istraživanje koje je provela agencija Ipsoroš Puls pokazalo je kako građani s godinama sve više gube povjerenje u mogućnosti ovog moćnog sustava, a ova situacija sigurno neće pomoći u povratku njegovog ugleda. Tako se među teoretičarima zavjera pojavila nova teza kako HAARP uopće ne uzrokuje prirodne katastrofe nego su tu sve samo prirodni događaji koji su manje više posljedica globalnog zagrijavanja.

Možda ste propustili

Na slavonskim svadbama mladenke sve ćešće moraju gađati buketom djevojke, jer ih ove više ne žele loviti

Tako barem svjedoči sve više gostiju na svadbama. Mlade su do prije…

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1.1. vrijedi posebna regulacija dolazaka na parne i neparne dan

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1. siječnja vrijedi posebna regulacija dolazaka…

Ekonomski fakultet uvodi smjer ‘čekanje na burzi’

Dobre vijesti stižu nam s ekonomskog fakulteta koji je najavio uvođenje smjera…

Astrološka zajednica u potpunom rasulu nakon spoznaje da je cijeli horoskop u krivu jer život počinje začećem

Na kongresu astrologa “Ljubav, posao, zdravlje” obznanjeno je spektakularno otkriće da su…

Zbog odljeva mozgova Hrvatska postala najsigurnije mjesto u slučaju zombi apokalipse

Američki znanstvenici već godina proučavaju najsigurnije načine za preživljavanje zombi apokalipse, a…

Radi brže isporuke Overseas Express će svoje pakete slati vlakovima HŽ-a

Ulaskom u 2018. godinu Overseas Express ulazi u partnerstvo s Hrvatskim željeznicama,…