hitna pomoć
foto:N1

Iz Stožera za civilnu zaštitu izvijestili su o slučaju Zagrepčanina (51) koji je završio na jedinici intenzivne njege nakon što je pao u nesvijest uslijed podrigivanja u zaštitnu masku. Kasnijom analizom je otkriveno kako se nesretnik pridržavao uputa Stožera za alternativnu zaštitu iz Đakova, koji mu je preporučio da za doručak konzumira isključivo bijeli luk i rakiju.

Nesretni muškarac je pojeo preporučenu dozu od 250 grama bijelog luka i dva decilitra domaće rakije, a kada je shvatio kako neće imati dovoljno bijelog luka za večeru, požurio je do dućana. Stavio je masku i zaputio se prema obližnjem Lidlu. Čekajući u redu za ulazak u dućan došlo je do kemijske reakcije između rakije i bijelog luka zbog čega je muškarac podrignuo u masku i na mjestu izgubio svijest.

Hitna pomoć je vrlo brzo stigla do onesviještenog muškarca, a svjedoci tvrde kako je zvuk prilikom podrigivanja bio stravičan i da su pomislili kako je u pitanju novi potres. Smrad koji se nakon toga proširio čitavim kvartom bio je sličan onome koji nastane kada nuklearna bomba padne u kanalizaciju.

Priča o ovom slučaju se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama, a ubrzo je otkriven i identitet nesretnog muškarca. Riječ je poznatom radijskom voditelju Etoreu Kocijančiću.

-Tko mi je kriv kada sam nosio nepropusnu masku – izjavio još uvijek vidno ošamućeni Etore.

Kako neslužbeno doznajemo, Etore će već danas biti pušten kući, a iz Stožera poručuju samo kako je prava sreća što nije podrignuo u dućanu, jer bi vjerojatno morali hospitalizirati do 200 ljudi a dućan sravniti sa zemljom.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…