imotski iq test

Na tradicionalnoj Bakovoj povorci u Imotskome, kada se Imoćani maskirani šeću gradom, spaljen je krnje ili fašnik, krivac za sve loše u tom gradu u prošloj godini. Nakon prošlogodišnjeg ritualnog spaljivanja slikovnice koja je prikazivala djevojčicu s dvije mame i dva tate, ove je godine kao glavni krivac za sve nedaće spaljen IQ test kojeg niti jedan od organizatora nije uspio riješiti.

Imotski je tako nastavio njegovati svoju tradiciju tradicionalnog i konzervativnog grada koji svake godine spaljuje osobe ili predmete koje smatraju glavnim krivcima koji uništavaju njihov način života. Kroz povijest su tako stradali brojni poznati predmeti i osobe.

Tako je 1947. na povorci spaljen prvi sapun; 1953. kao krnje je spaljena djevojka iz susjednog sela nakon što je lokalni svećenik najavio kako više neće sklapati brakove između zaručnika koji su u krvnom srodstvu. A najpoznatiji krnje, Nikola Tesla, spaljen je 2008. godine, nakon što je u njihovo mjesto stigla struja.

Ovogodišnje spaljivanje IQ testa nikoga ne iznenađuje, budući da se i struka slaže kako se upravo u tome testu nalazi uzrok svih zala koja su zadesila ovaj grad, stoga moramo pohvaliti organizatore ovogodišnje karnevalske povorke u Imotskome i odati im priznanje za uistinu inteligentan odabir ovogodišnjeg fašnika.

Možda ste propustili

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…