1520349541stijepo brbora snimanje 30

Nedavno se društvenim mrežama proširila šokantna slika iz dubrovačke crkve koja je oskvrnuta golotinjom. Prizori su se munjevitom brzinom proširili Facebookom i medijima, a nacija je ostala uplakana i u šoku nakon nesvetih prizora bogohuljenja.

Žene su jecale na ulicama, muškarci su u nevjerici pali na koljena i pitali se tko je mogao biti tako okrutan i unakaziti njihovo mjesto obožavanja nesvetim prikazom polugolog ljudskog tijela. Za počiniteljima se još uvijek traga, a šokantni prizor prenosimo u nastavku.

No, dužni smo vas upozoriti da je riječ o stvarno degutantnom prizoru golotinje koji nije prigodan za maloljetne, a mogao bi šokirati i odrasle. Naime, riječ je prizoru skoro golog muškarca pribijenog na križ. Dubrovačka crkva je tako oskvrnuta ne samo prizorom golotinje već i bolesnog zločina kakvog se može vidjeti jedino u sotonističkim serijama kao što su ‘CSI’ ili ‘Hannibal’, koje promiču bolesne ideologije poput kanibalizma i ritualnih ubojstava.

Nedavno smo saznali da je u istoj crkvi dubrovački fotograf Stijepo Brbora uslikao polugolu Beograđanku Vesnu Knežević kako bi dokazao da se golotinja u crkvi može prikazati i na ukusan način.

Originalan prizor razapetog polugolog muškarca s krvavim ubodnim ranama prenosimo u nastavku bez cenzure, dok smo fotografiju polugolog modela morali cenzurirati jer se vide ženske grudi:

 

raspelo crkva križ

Možda ste propustili

Sizif odbio posao u USKOK-u jer vjeruje kako će na starom poslu ipak biti produktivniji

Sizif je iz USKOKA otišao nasmijan, jer mu je sada konačno jasno što su njegovi prijatelji mislili kada su ga zezali dobacujući mu da radi ‘USKOK-ov posao’.

Nakon kineskog vlaka koji do Britanije stiže za 3 tjedna, HŽ predstavio vlak kojem od Zagreba do Splita treba samo 40 dana

Svijet se nije još oporavio od impresivnog podviga Kineza koji su za…

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri dok čuče ne bi ljude plašili svojim rascjepom na stražnjici

Na tržište izlaze “gaće dopupnjače” kako serviseri i majstori dok čuče ne…

PET SAVJETA: Što napraviti kada vam djevojka ‘pusti vjetar’ za vrijeme seksa?

Situacija je savršena, nakon ukusne večere prevarili ste vašu djevojku pričom kako…

Hipsteri provalili u starački dom i ukrali 45 pari naočala i 32 pulovera

U noći sa subote na nedjelju skupina hipstera provalila je u starački…

Žena je shvatila da joj ništa ne znači to što je bolja polovica kad joj je muž svinja

Jasenki je oduvijek godilo kada bi je nazivali boljom polovicom, no nedavno…