1520349541stijepo brbora snimanje 30

Nedavno se društvenim mrežama proširila šokantna slika iz dubrovačke crkve koja je oskvrnuta golotinjom. Prizori su se munjevitom brzinom proširili Facebookom i medijima, a nacija je ostala uplakana i u šoku nakon nesvetih prizora bogohuljenja.

Žene su jecale na ulicama, muškarci su u nevjerici pali na koljena i pitali se tko je mogao biti tako okrutan i unakaziti njihovo mjesto obožavanja nesvetim prikazom polugolog ljudskog tijela. Za počiniteljima se još uvijek traga, a šokantni prizor prenosimo u nastavku.

No, dužni smo vas upozoriti da je riječ o stvarno degutantnom prizoru golotinje koji nije prigodan za maloljetne, a mogao bi šokirati i odrasle. Naime, riječ je prizoru skoro golog muškarca pribijenog na križ. Dubrovačka crkva je tako oskvrnuta ne samo prizorom golotinje već i bolesnog zločina kakvog se može vidjeti jedino u sotonističkim serijama kao što su ‘CSI’ ili ‘Hannibal’, koje promiču bolesne ideologije poput kanibalizma i ritualnih ubojstava.

Nedavno smo saznali da je u istoj crkvi dubrovački fotograf Stijepo Brbora uslikao polugolu Beograđanku Vesnu Knežević kako bi dokazao da se golotinja u crkvi može prikazati i na ukusan način.

Originalan prizor razapetog polugolog muškarca s krvavim ubodnim ranama prenosimo u nastavku bez cenzure, dok smo fotografiju polugolog modela morali cenzurirati jer se vide ženske grudi:

 

raspelo crkva križ

Možda ste propustili

ZET uvodi zelene karte za jednosmjerni put u Irsku

Nakon uvođenja vrlo popularnih crvenih karata za polusatne vožnje, ZET je polučio…

Udruga hotelijera poručuje da Hrvatskoj nedostaje lijenih konobara

Hrvatska udruga hotelijera i restoratera predlaže potez kojim bi se sačuvala brendirana…

Zagrebački vozači na psihotestovima pokazali psihičku stabilnost nesretno zaljubljene 15-godišnjakinje

Udruga hrvatskih psihologa upozorava kako su zagrebački vozači pokazali psihičku stabilnost nesretno…

Zatvorenici će od iduće godine moći odslužiti svoju zatvorsku kaznu vozeći se svakodnevno ZET-ovom autobusnom linijom 268

Autobusna linija iz pakla, ZET-ova linija 268 za Veliku Goricu postat će…

Kreće pilot program jednosmjernih maturalaca u Njemačku i Irsku

Hrvatska Vlada odlučila je stati na kraj nepotrebnim troškovima i uštedjeti na…

Čavoglavskoj vidjelici javio se sv. Ante i pokušao joj prodati Dalmaciju

Čikola je mlada vidjelica koja u snu često opći sa svecima. Po…