sikirevci2
GoogleMaps/Flickr/Jernej Furman

Sikirevci su ovijeni u sivo nakon obiteljske tragikomedije u kojoj je supruga skoro likvidirala muža koji je, sljedeći upute seksologa, ušao u spavaću sobu s maskom na licu. Supruga I. B. (podaci poznati redakciji) kaže da se vratila iz kupaone u spavaću sobu nakon što je oribala pete, kad je u mraku sobe spazila maskiranu figuru koja joj se približavala.

U panici je brzo zgrabila lovačku pušku koju drži pored kreveta još od Domovinskog rata i upucala uljeza, a onda shvatila da je zapravo riječ o njezinom mužu koji je poželio malo intime pa je stavio masku za lice i svratio u njezinu sobu.

”Priznajem, i prije sam ga htjela upucati, ali već deset godina spavamo u odvojenim sobama i izbjegavamo se pa nije bilo potrebe za tim. Kad sam ga vidjela s maskom, mislila sam da je neki lopov iz Jaruge ili Šamca koji je došao po moj nakit i marke. Onda je počeo jaukati kao zadnji put kad sam ga za uho vukla sokakom pa sam shvatila da sam trebala ciljati u srce, a ne u rame”, priča nesuđena udovica I. B.

Suprug se brzo oporavlja od rane i neće imati težih posljedica, a želi poslati važno upozorenje svim muškarcima koji misle nositi maske za vrijeme seksa: ”Prvo se dogovorite sa ženom. Čini se da žene imaju neki problem s maskiranim muškarcima koji im se ušuljaju po sobi. Možda su gledale previše Santa Barbare, što ti ja znam”.

Prema novim uputama Stožera, maske za vrijeme seksa moraju se nositi samo iza ponoći, a ako je riječ o seksu između više od deset ljudi, smiju se nositi karnevalske maske.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…