wc školjka muslim

Posljedice globalne pandemije koronavirusa pokazale su se katastrofalnim za katoličku Crkvu u Hrvatskoj. Nakon što je zabranjeno održavanje svetih misa i dovedena u pitanje proslava Uskrsa, nestašica toaletnog papira na policama dućana dovela je do toga da je sve više vjernika počelo prelaziti na Islam.

Uporaba toaleta bez korištenja wc papira kakva je poznata u islamskoj kulturi pokazala se izuzetno praktičnom u vremenu nestašice toaletnog papira, zbog čega je sve više vjernika odlučilo promjeniti svoju vjeroispovijest. No, toaletni papir nije jedini razlog zbog čega brojni vjernici mijenjaju religiju u ovom vremenu.

-Svećenici i dalje održavaju mise unatoč preporukama Stožera za civilnu zaštitu, a svi znamo da je neodlazak na misu grijeh. S druge strane, budući da u hrvatskoj pratkički nema džamija, nitko ne čini grijeh ako ne ide na džume – jer jednostavno nema gdje. Tako da je moja čitava obitelj shvatila kako je Islam u hrvatskoj i sigurniji i jeftiniji od kršćanstva – izjavio je Matej iz Kutine, koji je prije dva dana prihvatio Islam i uzeo ime Džemsudin.

Stručnjaci se slažu kako je pomalo ironično da je Hrvatska živjela u strahu kako će Islam doći s muslimanskim migrantima iz Sirije, a na kraju je u hrvatsku stigao s virusom koji se u Hrvatskoj proširio preko katoličke Italije.

Možda ste propustili

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…