muz zena posao doma
Young attractive designers working together from their home

Izvanredne mjere, kućna izolacija i rad od doma postale su mučna svakodnevica za preko 80% zaposlenih Hrvata. I dok neki već pucaju po šavovima zbog zatvorenosti unutar četiri zida, iz Zagrebačkog holdinga su izvijestili kako njihovi zaposlenici izuzetno dobro podnose rad od doma u krugu obitelji. Štoviše, mnogi su izjavili kako uopće ne vide neku razliku u odlasku na posao i radu od doma jer im je sve identično kao i na poslu samo što ovako mogu dodatno uštedjeti na troškovima putovanja.

-Malo je nezgodno jer doma imamo samo jedan wc. A znate kako je to kad direktor ode na wc i ostane tamo pola sata. Ali što ću, ne mogu galamiti na vlastitog oca – priznao je Mirko Trabanić, zamjenik direktora odjela za koordinaciju i integraciju sustava u Zagrebačkom holdingu.

NE NEDOSTAJE IM SEKS NA POSLU

Djelatnici Holdinga su znaju cijeniti prednosti rada u obiteljskim tvrtkama, stoga im ne pada teško suzdržavanje od seksa na poslu, jer su se toga i prije morali pridržavati budući da su na poslu ionako svi u rodu. Mada, postoje određene stvari koje im nedostaju.

-Mislim, tko nije bacio oko na neku rodicu nek baci prvi kamen. Znate kako kažu, od trećeg koljena se ne računa – dobacio je Mirko u telefonskom razgovoru.

U HODINGU NEMAJU PODATKE O UČINKOVITOSTI

Iz Holdinga nismo uspjeli dobiti podatke o učinkovitosti rada njihovih zaposlenika za vrijeme izolacije. Opravdali su se činjenicom da u statutu odjela koji se bavi analizom i mjerenjem učinkovitosti zaposlenika stoji kako oni mogu mjeriti učinkovitost zaposlenika na poslu, a budući da su sada svi doma, mjerenje njihovih rezultata bilo bi protivno statutu.

Holding je najavio kako će zbog toga uskoro formirati novi odjel za nadzor i mjerenje učinkovitosti rada od doma, no moraju pričekati dok ne završi ova pandemija jer su trenutno zatvorene granice s Bosnom i Hercegovino zbog čega novoizabrani direktor ne može ući u Hrvatsku. Iz Holdinga ne vide ništa sporno što će odjel za nadzor oformiti tek u ljeto, nakon završetka pandemije, jer će na taj način njihov direktor imati dovoljno vremena da maturira.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…