par svadja 1
Unhappy couple arguing on the sofa

Život u vrijeme koronavirusa iz temelja promijenio je mnoge živote. Nove navike poput života u četiri zida, samoizolacije i svakodnevnog pranja ruku mnogima su teško pale, stoga ne iznenađuje činjenica da se broj razvoda i prekida udeseterostručio otkako je počela pandemija.

Vijest o Zagrepčaninu Marku (33) koji je nakon dvije godine zajedničkog života svojoj djevojci Ivani (31) rekao kako više ne može ovako te da treba malo prostora u vezi, samo je jedna u moru sličnih vijesti. Ivana je s nevjericom slušala svog dečka kako joj govori da se osjeća zatočeno i da želi upoznati neke nove prostorije i isprobati neke nove kvadrate.

par svadja 2

-Ova izolacija je imala i nekih dobrih strana. Više nam nije dolazila njezina mama u posjetu, Ivana je konačno odlučila provjeriti čemu služi pećnica, mjesečni računi za njezinu frizuru su nestali. Ali čovječe, mi imamo jedan televizor u stanu, sportski kanali više ne prenose utakmice. Pa ja ću se doslovno zatući valjkom za tijesto ako pogledam još jednu seriju o vjenčanjima američkih nomada na TLC-u – navodi Marko.

Marko je odlučio uzeti malo prostora za sebe, stoga se preselio u špajz gdje je postavio krevet na napuhavanje. On još uvijek ne želi prekinuti s Ivanom, ali misli da će im ovaj period razdvojenosti pomoći da preispitaju svoje osjećaje.

-On je meni rekao da se želi uzeti malo prostora za sebe a i meni je predložio da upoznam neke druge prostorije. Ali ja ne želim druge prostorije, ja njega još uvijek volim – kroz suze progovara Ivana.

Marko i Ivana su odlučili ostati u kontaktu putem društvenih mreža, ali će izbjegavati bilo kakav fizički kontakt.

par svadja 3

-Svi koji su prošli kroz ovakve prekide znaju da nema ništa gore nego kada sretnete bivšu u wc-u. Tu se mogu pojaviti varljive emocije, pogotovo ako shvatite da vam je bivša potrošila čitav wc papir – tvrdi Marko.

Nitko sa sigurnošću ne zna koliko je parova odlučilo prekinuti svoje veze za vrijeme ove pandemije, no svi se boje kako će statistički podaci, kada budu objavljeni, biti porazniji od stanja u državnom proračunu.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…