bračni par svađa

Hrvati su oduvijek bili poznati po savjesnom i odgovornom ponašanju u trenucima velikih nacionalnih ugroza. O tome najbolje svjedoči slučaj Zagrepčanina Mirka K. (35) koji je odlučio rastati se od svoje supruge Monice zbog straha kako bi mu za Uskrs u posjetu mogla doći njezina majka Fosca iz Venecije.

Mirkova supruga je bila u šoku kada joj je suprug, mrtav hladan, rekao kako zbog novonastale situacije s Korona virusom, ne vidi drugog rješenja nego da svako krene svojim putem. Ona natrag u Veneciju a on u samoizolaciju.

-Ja stvarno ne razumijem. Mi nikada nismo imali problema u braku, već 10 godina živimo zajedno, a sada me je samo tako ostavio – u suzama i nevjerici prokomentirala je Monica dok ju je Mirko s jednosmjernom kartom gurao u vlak za Veneciju.

Mirko tvrdi kako još uvijek voli svoju suprugu više od svega na ovom svijetu i da bi za nju učinio baš sve, ali zdravlje je ipak na prvom mjestu. Tvrdi kako je prije odluke o razvodu razmišljao i da jednostavno zamoli punicu da ne dolazi u Zagreb dok se ova situacija s epidemijom ne završi. No, bojao se da bi na taj način rastužio Foscu, koja je inače predivna žena koja tako dobro kuha, pa je stoga zaključio kako je razvod ipak puno jednostavnije rješenje.

Možda ste propustili

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘