bonton

U noćašnjoj raciji provedenoj u jednom od više tisuća zagrebačkih narodnjačkih klubova, uhićen je mladić s još neviđenom količinom bontona i elokvencije – priopćili su iz MUP-a. U prvom trenutku racija je gotovo bila proglašena neuspješnom, jer osim mora raznih opijata, oružja raznog kalibra i rodbinskih veza koje plešu na samoj ivici zakona, u prvom trenutku nije pronađeno ništa neobično niti ilegalno za jedan narodnjački klub. Policijski djelatnici već su izgubili svaku nadu za kapitalnim ulovom, kad se iz klupskog wc-a pojavio mladi Zagrepčanin Eugen (27), koji je već svojom odjećom, koja je uvelike odudarala osebujnom stilu raskopčanih svilenih košulja i zlatnih lanaca obješenih oko debelih guša korpulentnih balkanskih mužjaka izazvao sumnju i privlačio pažnju.

Svjedoci su nam potvrdili da je mladić od početka upadao u oči i širio nelagodu u klubu svojim nedoličnim i ekscesnim ponašanjem.

Navodno je prilazio djevojkama te umjesto uobičajenih uleta “mala šta’š popt?” mladić bi ih persirao, ispitivao o omiljenim piscima, koja razdoblja umjetnosti najviše preferiraju te govorio teško razumljivim jezikom koji izaziva glavobolju i tjera na povraćanje. Naposljetku mladi Eugen biva prevezen u policijsku postaju na daljnje ispitivanje, time omogućivši bezbrižnoj neukoj masi daljnje uživanje u tom ćiriličnom složencu neukusa i loše dentalne higijene.

Možda ste propustili

Laskao djevojci da budi životinju u njemu, a nakon braka se pretvorio u svinju

Marica Š. iz Cerne kod Vinkovaca na Facebooku je objavila kako se…

Slavonac proizvodi rakiju od afričkih šljiva koja povećava natalitet

Slavonac iz Babine grede proizvodi revolucionarnu rakiju od afričkih šljiva koja povećava…

Studenti se dogovorili da idu na jedno piće pa stvarno popili samo jedno piće

Studentima J.B. (24) i B.S. (25) čiji su podaci poznati redakciji, u…

Žena slučajno mužu u Zippo upaljač natočila dizel umjesto benzina

Neoprezna gospođa iz Zagreba je slučajno u mužev upaljač Zippo natočila dizel…

U Zagrebu pokrenuta radio postaja koja će srušiti Hrvatsku i uspostaviti Veliku Srbiju

Nedavno je u Zagrebu s emitiranjem počela radio postaja za koju mnogi…

Nakon kineskog vlaka koji do Britanije stiže za 3 tjedna, HŽ predstavio vlak kojem od Zagreba do Splita treba samo 40 dana

Svijet se nije još oporavio od impresivnog podviga Kineza koji su za…