hacker s
Close-up of unrecognizable hacker in black fingerless gloves sitting at desk and typing on computer keyboard while working on virus

U organiziranoj akciji SIPA-e i MUP-a otkrivena je organizirana skupina radikalnih korisnika interneta sa sjedištem u Gornjoj Maoči.

Www habije su djelovale na području čitave Bosne i Hercegovine i u komentarima terorizirali čitatelje brojnih domaćih portala radikalnim komentarima.

Osim standardnih komentara koje koriste ostale skupine internet terorista poput; ‘Upload je velik’, ‘Dial Up neće nestati’ i ‘Glasajte za SDA’, www habije su nerijetko ostavljali i puno radikalnije komentare koji su zgražavali čitatelje diljem čitave zemlje.

Najradikalniji sluča je zabilježen kada je www habija Rayzenudin iz Foče na portalu klix.ba ostavio komentar: ‘Golf dvica je smeće’, zbog čega je veći broj čitatelja zatražio hitnu medicinsku pomoć. Upravo zbog ovog slučaja je MUP odlučio pokrenuti službenu istragu i stati na kraj ovoj radikalnoj skupini.

-Na čelu svega stoji veliki učitelj Rahmana Bioenergetičara Novi Profil, on je prvo vrbovao mog oca i ubacio ga u centralnu facebook grupu ‘www habija’, pa je onda otac ubacio moju braću i mene. Ja nikad nisam kužio te njihove komentare, pa me je otac izbacio iz grupe i zabranio mi da četam s njim i braćom – izjavio je anonimni bivši www habija poznat pod pseudonimom Crtl Almir Del.

Policija još uvijek nije objavila podatke o broju članova ove skupine niti ima li informacije je li se skupina proširila na susjedne države, no istraga je i dalje u tijeku

Možda ste propustili

Vučić u Washingtonu priznao da je Tesla Hrvat, pogledajte kako je reagirao kad je shvatio što je potpisao

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu…

Kina ukinula zakon o jednom djetetu i umjesto toga zaposlila hrvatske demografske stručnjake

Kina je konačno ukinula zakon o tome da obitelji smiju imati samo…

Kao osvetu za burek sa sirom, Bosanci počeli peći štrukle s mesom

Sukob oko bureka sa sirom kulminirao je izravnim napadom Bosne i Hercegovine…

Francuzi snimaju depresivnu dramu o propadanju hrvatske srednje klase kad dođe račun od Holdinga

Mladi par iz srednje klase uspije si priuštiti stan unatoč svim zaprekama…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…