cajke

U zagrebačkom narodnjačkom klubu Dernek, jučer oko 2 sata iz ponoći dogodila se tragedija koja će poput jeke odzvanjati u narednim generacijama ljudi niskog čela i dubokih novčanika.

U prepunom klubu ljudi, koji su bili u vrhuncu ludila na pjesmu „Kalodont mi ne treba, zube nemam, ali para imam“, netko poput sablje nošene turskom rukom pušta „40. simfoniju u G-molu“ Wolfganga Amadeusa Mozarta, što u konačnici rezultira sa 17 mrtvih i 68 ozlijeđenih.

Uznemireno krdo, poput gnuova u Kralju Lavova, gazilo je sve pred sobom, ne pitajući za mrtve i ozlijeđene, već je samo bjesomučno hrlilo prema izlazu.

Hrabriji su pokušali zapucati u zvučnike, ne bi li ušutkali izvor tog nepodnošljivog terora, ali svoju smjelost plaćaju glavom ili dugoročnim psihičkim i fizičkim posljedicama. Policijskim očevidom utvrđeno je da je ipak riječ o nesretnom slučaju, te da konobar nije imao jasnih intencija za ovaj teroristički čin nad nekulturom neuke mase.

Za kraj saznajemo kako se o svemu oglasio i Andrej Plenković, koji je izrazio sućut svim obiteljima mladeži HDZ-a, koje su platile veliki danak za svoju državu u tom krvavom činu.

Možda ste propustili

SPLITSKI SVEĆENIK EKSKOMUNICIRAN ZBOG SMRTNOG GRIJEHA: Zaboravio je udovici naplatiti posljednju pomast

Split je postao poprište nemilih događanja kada je u javnost procurila glasina…

Autoškole uvode tečaj znakovnog jezika za vozače luksuznih njemačkih limuzina u nadi da će naučiti čitati prometne znakove

Vozači luksuznih bavarskih limuzina obično se ne obaziru na prometne znakove, a…

Sve više roditelja odbija cijepiti djecu jer si ne mogu priuštiti da prežive do školske dobi

Sve više roditelja odbija cijepiti svoju djecu jer si ne mogu priuštiti…

Statistički svaka druga baka u Njemačkoj vozi nabrijani sportski auto koji se poslije proda na Balkanu

Njemački ADAC objavio je rezultate višegodišnjeg istraživanja koji su pokazali kako u…

Penzioner priveden jer je čuvao 353 žive kune u čarapama

Policija je jučer privela sedamdesetdvogodišnjeg Marka K. iz Daruvara jer je u…