tolusic zeko roger

Nakon što je tjednik Nacional objavio vijest kako je paraobavještajno podzemlje montažama s prostitutkama i kokainom željelo uništiti Tomislava Tolušića, a čiju je vjerodostojnost pobila SOA jer je osoba na slici koristila Armanijev parfem dok ministar koristi isključivo parfem Bruno Banani, pojavile su novi dokazi koji bi mogli otkriti tko stoji iza čitavog slučaja.

Ministar Tolušić je jutros izjavio kako ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na slučaj Zeke Rogera, kojem su 1947. godine pokušali prikačiti ubojstvo moćnog Marvina Acmea. Tolušić je do tih spoznaja došao jer je pregledavajući detaljno film uočio kako Zeko Roger na snimci ima puno veće noge nego što ih imaju zečevi koje je on viđao – a gotovo identična situacija je uočena i na snimkama ministra Tolušića. Osim toga, Zeko Roger je u filmu nosio rukavice za koje je na prvi pogled jasno da nisu njegove, baš kao i sat kojeg je na spornoj snimci imao ministar Tolušić.

Na kraju presice ministar Tolušić je pohvalio sebe za ovo otkriće te je najavio da će u spomen na ovo veliko raskrinkavanje podići sebi spomen ploču na Zrinjevcu.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…