Haarp polje nevrijeme

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato kao HAARP. U naletima vjetra koji su u Slavoniji iznosili preko 180 km/h stradalo je najveće hrvatsko HAARP postrojenje u Sesvetama.

Vodeći znanstvenici koji rade u postrojenju nisu mogli sakriti šok i nevjeru kada su shvatili da su antene koje izazivaju nepredvidive vremenske pojave, oluje, tornada i uragane – stradale u jučerašnjoj kataklizmi. Jedan od znanstvenika, koji je želio ostati anoniman zbog tajnog kvadrilateralnog ugovora kojeg je potpisao s Bill Gatesom, Georgeom Sorošom i auto-otpadom Kršo iz Sesveta, izjavio je kako je ovo posljednja stvar koju su očekivali da bi se mogla dogoditi.

-Ako uređaj koji izaziva prirodne katastrofe više nije siguran od prirodnih katastrofa, tko je onda siguran? – zapitao se.

I dok se znanstvenici u HAARP-u trude opravdati gubitak antena tvrdeći da su to samo rutinska održavanja, sve su glasnija nagađanja kako će hrvatski HAARP zbog ovoga biti izvan pogona do kraja godine. Zbog toga postoji mogućnost kako do kraja godine neće više biti u mogućnosti izazivati prirodne katastrofe.

-Mi dajemo sve od sebe, molimo građane za strpljenje. No ukoliko ne uspijemo vratiti HAARP do rujna, onda nam preostaje samo majka priroda, jer otac HAARP će morati na servis – dodao je znanstvenik.

Istraživanje koje je provela agencija Ipsoroš Puls pokazalo je kako građani s godinama sve više gube povjerenje u mogućnosti ovog moćnog sustava, a ova situacija sigurno neće pomoći u povratku njegovog ugleda. Tako se među teoretičarima zavjera pojavila nova teza kako HAARP uopće ne uzrokuje prirodne katastrofe nego su tu sve samo prirodni događaji koji su manje više posljedica globalnog zagrijavanja.

Možda ste propustili

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Novi slučaj trovanja u Rijeci: Muškaracu (43) nakon čaše mineralne dijagnosticiran prijelom podlaktice

Večeras je u KBC-u Rijeka zaprimljen novi slučaj teškog trovanja mineralnom vodom.…

Konzervativci traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s istim znamenkama jer asociraju na istospolne zajednice

Konzervativne udruge traže da se iz obrazovnog sustava izbace višeznamenkasti brojevi s…

Zbog nedostatka liječnika bolnice će zapošljavati veterinare i mesare

Hrvatsko zdravstvo boluje od kroničnog nedostatka liječnika, osobito specijalista. U ovom trenutku…