Haarp polje nevrijeme

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato kao HAARP. U naletima vjetra koji su u Slavoniji iznosili preko 180 km/h stradalo je najveće hrvatsko HAARP postrojenje u Sesvetama.

Vodeći znanstvenici koji rade u postrojenju nisu mogli sakriti šok i nevjeru kada su shvatili da su antene koje izazivaju nepredvidive vremenske pojave, oluje, tornada i uragane – stradale u jučerašnjoj kataklizmi. Jedan od znanstvenika, koji je želio ostati anoniman zbog tajnog kvadrilateralnog ugovora kojeg je potpisao s Bill Gatesom, Georgeom Sorošom i auto-otpadom Kršo iz Sesveta, izjavio je kako je ovo posljednja stvar koju su očekivali da bi se mogla dogoditi.

-Ako uređaj koji izaziva prirodne katastrofe više nije siguran od prirodnih katastrofa, tko je onda siguran? – zapitao se.

I dok se znanstvenici u HAARP-u trude opravdati gubitak antena tvrdeći da su to samo rutinska održavanja, sve su glasnija nagađanja kako će hrvatski HAARP zbog ovoga biti izvan pogona do kraja godine. Zbog toga postoji mogućnost kako do kraja godine neće više biti u mogućnosti izazivati prirodne katastrofe.

-Mi dajemo sve od sebe, molimo građane za strpljenje. No ukoliko ne uspijemo vratiti HAARP do rujna, onda nam preostaje samo majka priroda, jer otac HAARP će morati na servis – dodao je znanstvenik.

Istraživanje koje je provela agencija Ipsoroš Puls pokazalo je kako građani s godinama sve više gube povjerenje u mogućnosti ovog moćnog sustava, a ova situacija sigurno neće pomoći u povratku njegovog ugleda. Tako se među teoretičarima zavjera pojavila nova teza kako HAARP uopće ne uzrokuje prirodne katastrofe nego su tu sve samo prirodni događaji koji su manje više posljedica globalnog zagrijavanja.

Možda ste propustili

Radi brže isporuke Overseas Express će svoje pakete slati vlakovima HŽ-a

Ulaskom u 2018. godinu Overseas Express ulazi u partnerstvo s Hrvatskim željeznicama,…

Gospođa koja je naručila sijamsku mačku tuži pet shop jer joj je umjesto dvije spojene mačke stigla samo jedna

60-godišnja gospođa koja je naručila sijamsku mačku sada tuži pet shop jer…

Pulska Arena dobit će krovište i fasadu kako bi joj podigli razinu energetske učinkovitosti

Grad Pula će iz europskih fondova za energetsku učinkovitost dobiti sredstva za…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Ekonomski fakultet uvodi smjer ‘čekanje na burzi’

Dobre vijesti stižu nam s ekonomskog fakulteta koji je najavio uvođenje smjera…

ČUDO OD DJETETA: Šestogodišnjak iz Vinkovaca zna nabrojati sva ministarstva i državne agencije

Šestogodišnji Marko Pernar iz Vinkovaca pravo je čudo od djeteta – on…