djecak

Roditelji su prvi put posumnjali da s Markom nešto nije u redu kada je uz vjeronauk u školi tražio da ga roditelji upišu i na crkveni vjeronauk. Marko je počeo odlaziti na ispovijed gotovo svaki dan, a roditelje je tražio da ga razvoze po okolnim crkvama da se može ispovijedati različitim svećenicima.

– Marko je u jednom trenutku našao omiljenog svećenika pa smo preselili iz matične župe. No, nakon toga smo morali mijenjati župu još dva puta jer se ispostavilo da mu jedan svećenik brzo dosadi. Za sada smo zahvalni barem na tome što se drži kršćanstva pa ne eksperimentira s drugim vjerama i stilovima života – pričaju roditelji kojima teško pada Markova promiskuitetnost.

Stručnjaci kažu da takvo ponašanje mladih dječaka nije neobično jer su u znatiželjnoj fazi pa vole stjecati nova iskustva i ispitivati svoje granice. Kažu da roditelji mogu biti sretni što se dječak otkriva u krugu kršćanstva i kod osoba koje neće izigrati njegovo povjerenje već će na dobrostiv način pokušati utažiti njegovu znatiželju.

Podaci iz Hrvatske kažu da stotine dječaka godišnje traži premještaj u novu župu u potrazi za istinom i iskustvom koje će ih promijeniti, a svećenici su čuveni po tome da mogu zauvijek obilježiti život dječaka.

Možda ste propustili

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1.1. vrijedi posebna regulacija dolazaka na parne i neparne dan

Zbog velikih gužvi u teretanama, od 1. siječnja vrijedi posebna regulacija dolazaka…

Pao Instagram: Tisuće hipstera skapava od gladi

Baš kao u svakome američkom filmu katastrofe, i ova apokalipsa svjetskih razmjera…

Čovjek koji je zbog dugova umro od teške bolesti svojim organima spasio je život bankaru

Prekrasna ljudska priča odigrala se ovih dana u jednoj zagrebačkoj bolnici. Dužnik…

Juda odbio poljubiti Isusa jer se držao preporuka Stožera za civilnu zaštitu

“Koga ja poljubim, taj je, njega držite!” – rekao je Juda kada je sklapao dogovor sa farizejima u siječnju. No, kada su pregovarani uvjeti, još nije bilo koronavirusa.

Sve više pametnih klupa završava na burzi jer su prekvalificirane za posao

Nakon početnog oduševljenja pametnim klupama, čini se da je proizvodnja nadišla potrebe…

Zbog ukidanja zaštite na radu računovođi kemijska olovka slomila bedrenu kost

Odluka o ukidanju zaštite na radu uzima svoje prve žrtve. U jednom…