poklon ljubavnica zena

Danas je 8. mart, Međunarodni dan žena, nekada neradni dan na koji su žene imale priliku odmoriti se od posla, doći doma i prihvatiti se kuhanja, pranja, peglanja i kupanja djece. Tako je bilo u socijalizmu, ali danas je potpuno drugačije. Danas se žene na 8. mart mogu odmoriti kuhajući, perući, peglajući i kupajući djecu, ali tek nakon odrađenog 8. satnog radnog vremena – jer danas imamo Zakon o ravnopravnosti spolova.

No, stavimo po strani sada nebitne teme koje se uopće ne tiču ovog datuma, poput ravnopravnost spolova, činjenica je da se na Dan žena svaka žena osjeća posebnom. Stoga nemojte propustiti priliku da svojoj voljenoj kupite najljepši mogući poklon bez straha da će vam supruga za to saznati.

No, budite oprezni. Istraživanje je pokazalo da svaki treći brak završi kada supruga dozna da ženi koju volite kupujete bolje poklone nego njoj. Zato detaljno čitajte ove instrukcije, jer jedan pogrešan korak i vaša supruga bi za Dan žena mogla dobiti alimentaciju.

Što kupiti ženi koju volite, bez straha da će vam saznati supruga?

1.) IDENTIČAN PARFEM
Opće je poznata činjenica da žene imaju 70 puta jači osjet njuha od muškaraca. Vaša supruga može primijetiti tuđi ženski parfem na vama čak i ako ste samo stajali na udaljenosti manjoj od dva metra od prodavačice u dućanu. Koliko puta vam se dogodilo da se vratite od žene koju volite, a supruga vas već u garaži dočeka s lopatom. Zato iskoristite ovaj trik i kupite ženi koju volite i svojoj supruzi identičan parfem. Vaša supruga više neće ništa sumnjati, a čak i ako posumnja, uvijek se možete izvući na priču kako vam je nedostajala pa ste odlučili nositi njezin donji veš na bauštelu.

2.) IZLET U VENECIJU U OŽUJKU
Žene su iz nekog razloga izuzetno posesivne kada su u pitanju romantična putovanja u inozemstvo za dvoje. No, trenutna situacija s koronavirusom za vas je savršena, rezervirajte si danas romantični put u Veneciju i vjerujte da vam supruga uopće neće zamjeriti čak i ako sazna da idete sa ženom koju volite. Eventualno vas može tražiti da napišete oporuku prije odlaska.

3.) DVA BROJA VEĆE HLAČE
Žena koju volite sigurno voli novu garderobu, no vama to predstavlja problem jer vam supruga kontrolira sve izvode na vašim karticama, a gotovinu niste vidjeli još od velike inflacije 1991. Poslušajte naš savjet, kupite ženi koju volite hlače koje su dva broja veće od onih koje nosi vaša supruga. Slobodno platite karticom i donesite račun supruzi. Kada vidi da se žena koju volite udebljala za dva broja – to će ujedno biti i poklon za vašu suprugu.

4.) NOVI AKUMULATOR
Još jedna dobro poznata činjenica jest da žene jednostavno padaju na dobre akumulatore. Ništa ne uzbuđuje ženu više od golfa dvojke dizelaša koji upali od prve na minus 20. Stoga vam savjetujemo da ženi koju volite kupite kvalitetan akumulator koji će za vas odraditi predigru u hladnim jutrima, a ako želite biti romantični, neka to bude akumulator crvene boje poput Tople. Ovaj potez će vam ujedno i pomoći da više nikada ne ostanete na školskom dvorištu, zaključani u automobilu koji ima samo električno otključavanje. Iznenadili bi se koliko pogledi prvašića mogu biti osuđujući, dok polugoli na školskom dvorištu čekate svog automehaničara s rezervnim akumulatorom.

5.) ANTI-AGE KREMU
Ovdje je situacija identična kao i s hlačama. Bez ikakvog straha i susprezanja kupite ženi koju volite anti-age kremu i slobodno pokažite supruzi račun. Još, ako kupite neku extra strong formulu, vaša supruga će biti sretna mjesec dana. Problem bi mogao nastati ukoliko žena koju volite još uvijek ide na studij. U tom slučaju sami morate pronaći rješenje i neka vam Bog bude u pomoći.

Želimo vam svima sretan 8. mart, Dan žena koje volite i dan vaših supruga.

.

Možda ste propustili

Mamić iz BiH poručuje da se ne kaže osuda nego sirnica

Zdravko Mamić, najtrofejnija hrvatska vidjelica SMS-ova, ovih je dana u posjeti kolegicama…

Hrabri dječak napipao rak testisa svećeniku i spasio mu život

U poplavi loših vijesti kojima nas mediji zasipaju svakog dana iz Nove…

Zbog ogromne potražnje jedine hrane koju si većina građana može priuštiti, sve više pekarni uvodi liste čekanja

Zbog ogromne potražnje jedine hrane koju si većina građana može priuštiti, sve…

Radio Taxi se modernizira i mijenja ime u Televizor Taxi

Zbog oštre konkurencije, Radio Taxi odlučio je ući u 21. stoljeće i…

U modernoj verziji “Patnji mladog Werthera” Werther će patiti zbog malo followera na Instagramu

U modernoj verziji Goetheovog klasika “Patnje mladog Werthera”, mladi Werther patiti će…