kolakusic 2

Nakon što je tektonski potres uzdrmao Živi Zid, slična sudbina zadesila je i Mislava Kolakušića. Prema neslužbenim informacijama u najnovijem raskolu koji se dogodio danas suspendiran je predsjednik Mislav Kolakušić, a u europski parlament će ići premijer Mislav Kolakušić.

Još do prije tjedan dana premijer Kolakušić je tvrdio kako je njegov kandidat za Bruxelles i Strasbourg ministar Kolakušić i da on osobno nije zainteresiran za tu dobro plaćenu EU fotelju.

– Prije europskih izbora dogovorena je strategija da niti predsjednik niti premijer Kolakušić ne idu u Europski parlament, jer je tako bilo složena lista i to je komunicirano s javnošću. Međutim, dogodilo se to da je predsjednik Kolakušić izigrao dogovor.

Ideja je bila da se profiliraju i rotiraju novi Kolakušići, njih pet

Složilo se tako da ja nisam u mogućnosti dati svoj mandat ministru Kolakušiću, a predsjednik mu ne želi prepustiti svoj. Ideja je bila da se profiliraju i rotiraju novi Kolakušići, njih pet. Dogovor je sad onemogućen, našli smo alternativno rješenje, a to je da do parlamentarnih izbora ja odem u EU parlament, a onda ćemo kasnije vidjeti kako će se razvijati situacija. Nisam očekivao da će se predsjednik Kolakušić ovako ponašati i pozivam ga da prepusti mandat. Danas sam ga suspendirao – poručio je popodne premijer Mislav Kolakušić.

Kao što je poznato nositelj liste Mislava Kolakušića za euroizbore bio je ministar Kolakušić, a premijer Kolakušić bio je posljednji na listi, ali je osvojio najviše preferencijalnih glasova. Premijer je dobio više od 18.000 glasova, odnosno 30 posto ukupnih glasova liste.

Prvi slijedeći po broju glasova iza premijera Kolakušića je predsjednik Kolakušić, a treći ministar Kolakušić.

“Mislav Kolakušić se pretvorio u Mislava Kolakušića”

Netom nakon što su njegove kolege objavile da je suspendiran predsjednik Kolakušić je na Facebooku objavio sliku gdje ležerno šeta svog zlatnog retrivera i znakovito je napisao: „Malo šetnje uoči novih izazova“

Ispod te objave brojni članovi Mislava Kolakušića ostavili su komentare, jedni tvrde da se „Mislav Kolakušić pretvorio u Mislava Kolakušića“, i da je danas dan kada je stranka zauvijek otišla u povijest.

„Žalosno, žalosno, žalosni narod, žalosna država… A mogli smo puno toga napraviti. R.I.P. Mislav Kolakušić“.

Drugi tuguju za predsjednikom Kolakušićem i nazivaju ga najprepoznatljivijim zastupnikom, dok treći zamjeraju da mu je „zamirisala lova“.

– Iskreno, da nije bilo predsjednika Kolakušića Mislav Kolakušić nikada ne bi ovako visoko kotirao. Čovjek je aktivan full. Jako je dobar govornik, barata riječima kao da je oduvijek u tome. Ima stas i glas. Da nije bilo njega još bi pola glasova otišlo Živom Zidu – požalio se jedan Kolakušićev simpatizer Mislav Kolakušić.

Predsjednik Mislava Kolakušića pak novinarima je objasnio kako su se svi jednoglasno složili da predsjednik Kolakušić mora dati mandat ministru Kolakušiću.

Premijer Kolakušić je napomenuo i da trenutno traje reorganizacija Kolakušića

– On to nije učinio i sad ga treći put pozivam da poštuje predizborni dogovor. Pričali smo nekoliko puta, a suspenzija stupa na snagu sutra. Ne želim u Europski parlament, želim da ide kolega ministar Kolakušić i sve ću učiniti da se to ispoštuje. Jedina je prepreka gospodin predsjednik Kolakušić – zaključio je premijer Kolakušić i dodao kako nije očekivao da će se predsjednik Kolakušić ovako ponašati.

U slijedećem koraku očekuje se da će disciplinska komisija predsjednika Kolakušića izbaciti iz stranke. Na pitanje je li na odluku da premijer Kolakušić ipak ide u EU parlament na astronomsku plaću presudan utjecaj imala njegova supruga, premijer i ministar Kolakušić odgovaraju kako su takve glasine koje dolaze iz glave Kolakušića netočne.

Premijer Kolakušić je napomenuo i da trenutno traje reorganizacija Kolakušića te da ministar Kolakušić koji je donedavno bio glavni tajnik Kolakušića postaje politički tajnik Kolakušića. S druge strane sudac Kolakušić postaje međunarodni, a čuvar državnog pečata Kolakušić postaje glavni tajnik stranke.

Nedugo nakon press konferencije vodstva Mislava Kolakušića na kojoj je premijer Kolakušić objavio da je suspendirao predsjednika Kolakušića na adresu redakcije NewsBara došla je snimka na kojoj se vidi žustra rasprava između Kolakušića.

Jedan od njih je suspendirani predsjednik Kolakušić kojem se visokim tonom obraća ministar Kolakušić:

– Reci šta hoćeš? Šta hoćeš? Reci, ja Mislav Kolakušić hoću i ovo i ovo… – viče ministar Kolakušić dok mu se predsjednik Kolakušić unio u misli.

Pri samom kraju snimke čuje se i kako netko kaže:

– Svi smo mi Mislav Kolakušić.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…