sexy djevojka kada blur

Poznata hrvatska influerica iz Petrinje, Marija Radulica, posljednjih je dana u velikoj panici zbog širenja koronavirusa. Dodala je ministra Beroša kao prijatelja na Facebooku i svakog dana čeka nove preporuke za pravilnu dezinfekciju.

Marija je jedna od rijetkih koja niti prije pojave koronavirusa nije izlazila iz kuće jer nije htjela širiti prehlade, sezonsku gripu, ptičju gripu, svinjsku gripu i artritis.

Marija je uz sve to i dobro educirana, pa se čuva štetnog zračenja 5g mreže koju od ruba do ruba zemljine ploče šire chemtrails avioni. Otkako je Zavod za javno zdravstvo obznanio kako pranje ruku u sapunu učinkovito ubija koronavirus, odlučila je natočiti punu kadu sapuna i temeljito se dezinficirati.

sexy djevojka kada
foto: Facebook/Novi Profil Marija Radulica Ugradnja Noktiju i Autodjelovi

Iako joj je njezin facebook prijatelj Vili Radoš savjetovao da temeljito dezinficira čitavo tijelo, stopala je odlučila dezinficirati sutra jer se ponaša odgovorno i štedi sapun. Osim toga, lijevu je nogu svejedno dezinficirala na prethodnoj slici.

sexy djevojka kada 3
foto: Facebook/Novi Profil Marija Radulica Ugradnja Noktiju i Autodjelovi

Kasnije je pročitala kako je nakon izlaska potrebno sterilizirati i odjeću. Budući da Marija dugo nije izlazila van, odlučila je sterilizirati odjeću koju je posljednji put nosila kada je mijenjala filter ulja na svojoj Alfi 147.

sexy djevojka kada 4
foto: Facebook/Novi Profil Marija Radulica Ugradnja Noktiju i Autodjelovi

Marija je odgovorna, ostala je doma, čita dnevno.hr, mašta o Branimiru Biliću i pazi na higijenu. Budi i ti poput Marije i označi svog prijatelja koji bi se trebao ugledati na nju i istražiti čemu služi kada, voda i sapun.

#ostanidoma