tlzp

Ljevičari i drugi perverznjaci svakog nas dana pokušavaju uvjeriti da je “rodna ideologija” izmišljotina nepismenih i strašljivih ljudi koji ne znaju o čemu pričaju, no stvarnost nam govori suprotno. Samo jedan dokaz da je rodna ideologija u punom jeku te da se više ne zna što je muško, a što žensko, tko to tamo pjeva i kuda idu divlje svinje, prikazan je na Novoj TV.

Nova TV u udarnom je terminu prikazala emisiju “Tvoje lice zvuči poznato” u kojoj se pokazuju muškarci maskirani u žene, žene maskirane u muškarce i nepoznati maskirani u poznate. U nedavnoj je emisiji tako prikazana Maja Bajamić u ulozi Punjabi MC-a, Drele kao Neda Ukraden, Amel Ćurić kao Josipa Lisac te Katarina Baban kao Ricky Martin.

Udruge “U ime obitelji”, “U ime roda”, “U ime neinformiranosti” i “U ime nepismenosti” već su najavile velike prosvjede protiv promicanja rodne ideologije na televiziji te se nadaju velikom odazivu. Njihov prosvjed bit će u cijelosti emitiran u središnjem dnevniku HRT-a, a medijski pokrovitelj im je teletekst.

Jedan od skandaloznih dokaza da je Istanbulska konvencija već zaživjela možete vidjeti ovdje: