kujundzic rodjak zubi 800x430 1
foto: YouTube Screenshot/Slobodna Dalmacija

Policijska uprava splitsko-dalmatinska jutros je objavila kako neće podići kaznenu prijavu protiv A. K. (66) koji je bio priveden pod osnovanom sumnjom da je 24. siječnja ove godine, novinarki Slobodne Dalmacije Andreji Topić pokazivao zube prilikom izvještavanja ispred kuće bivšeg ministra Kujundžića u Imotskome.

U policijskom izvještaju stoji kako prilikom pretresa kod osumnjičenog nije pronađen niti jedan zub, stoga je policija prijavu odbacila zbog nedostatka dokaznih materijala.

Kriminalistički stručnjaci upozoravaju da je ovaj ‘modus operandi’ postao sve učestaliji u Hrvatskoj, a po kojem nasilnici pokazuju zube svojim neistomišljenicima, a onda dokazne materijale skrivaju prije dolaska policije.

Tako je na jednom Thompsonovom koncertu ovog ljeta policija izašla na teren zbog dojave o neredima i pokazivanju zubi okupljenim neistomišljenicima, no, prilikom racije policija na čitavom koncertu nije pronašla niti jedan zub.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović je potvrdio kako su upoznati s ovim ‘modusom operandi’ te da ga u budućnosti planiraju riješiti nabavljanjem posebno istreniranih pasa tragača, koji mogu nanjušiti prisutnost zubi na udaljenosti od 2 kilometra.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…