Donald Trump, najpoznatiji zlatoglavi sup i predsjednik SAD-a, postigao je nemoguće i sam samcat sklopio mir na Korejskom poluotoku. Trump već slovi kao favorit za Nobelovu nagradu za mir, a to ga je samo dodatno ohrabrilo pa želi zaustaviti i najdugovječniji sukob u povijesti.

Trump je najavio da putuje za Balkan kako bi sklopio mir između Hrvatske i Srbije, zemlje koje ratuju od pamtivijeka.

Kao uvjet početka pregovora zatražio je da se Hrvatska riješi ubojitih zrakoplova F-16 koje je tek nabavila te da Srbija ušutka Vojislava Šešelja, ratnog veterana kojeg je nedavno odlikovao Haaški sud.

Zlatoglavi sup nada se da je to početak trajnog primirja koje bi trebalo jednom zauvijek zaustaviti sukobe na Balkanu. “Nadam se uspostavljanju velikih, odličnih odnosa. Ne isključujem niti mogućnost ujedinjenja u zajedničku, veliku državu. Ne bi li to bilo izvrsno? Zamislite, jedna velika država. Mogla bi se zvati Velika Hrvatska ili Velika Srbija. To su samo detalji, bitan je mir. A to vam mogu već sad obećati – Hrvatska i Srbija imat će najveći mir na svijetu. Predivan, veliki mir. Najbolji mir”, rekao je Trump.

Trumpa će u zračnoj luci dočekati Ivan Pernar, s kojim će u skoroj budućnosti raditi na najvećem planu masovnog razoružanja u povijesti.

Trump i Pernar nadaju se da će do 2020. svijet riješiti cjepiva, najopasnijeg oružja protiv epidemija i bolesti, od kojih su neki i dobri ljudi. “Krivnja je na obje strane, no cjepiva su ubila puno više mikroorganizama nego što su sve bolesti svijeta ubile ljudi”, kazao je Trump. “Taj genocid ćemo fantastično zaustaviti”.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…