damir krsticevic n1

Ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević najavio je da stiže u Srbiju unatoč tome što ga je Aleksandar Vučić proglasio nepoželjnim. Prepucavanja oko toga tko smije, a tko ne smije u koju državu ne jenjavaju, a na meti se našao i hrvatski ministar Krstičević.

On je odlučio potpuno ignorirati takve političke igre i zaputiti se u samo srce Srbije – Kosovo.

Time želi doprinijeti stabilnosti regije jer smatra da je Kosovo najbitniji dio Srbije zato što na svim razglednicama iz Srbije piše “Kosovo je Srbija”.

– Srbi su očito jako ponosni na ovaj dio zemlje pa mislim da je najbolje zaobići politikantstvo i dodatno zagrijavanje atmosfere odlaskom u Beograd i umjesto toga posjetiti Kosovo. Kosovo je u zadnje vrijeme postalo srpska verzija Dubrovnika pa je čak i moto Srpske turističke zajednice “Kosovo je Srbija”, što zapravo znači da je Kosovo Srbija u malom i najbolje predstavlja sve njihove vrijednosti. Baš zato ću posjetiti taj turistički raj kako bi se malo udaljio od političke zbilje koja često ne zastupa vrijednosti običnog naroda. Jedva čekam bratski zagrliti sve ona obične, male Srbe i čuti priče iz srca Srbije – Kosova – kazao je Krstičević.

Iz Beograda su poručili da ne mora putovati tako daleko do srca Srbije već može jednostavno svratiti do Knina.

NASLOV: Bojan Ivošević

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…