bacic jandrokovic cenz

Prava tragedija pogodila je malo selo u Dalmatinskoj zagori koje se suočilo s nesvakidašnjom situacijom. Naime, u svojoj sredini pronašli su neobičnog stvora kojem nisu znali podrijetlo. Jedni seljani tvrdili su da je riječ o izvanzemaljcu dok su drugi bili sto posto sigurni da je riječ o Srbinu.

Nakon što su ga poškropili svetom vodom, izložili češnjaku, križu i Thompsonovoj glazbi te se uvjerili da nije riječ o Srbinu, pao im je kamen sa srca. No, taj isti kamen uskoro su podignuli jer im se nije svidjelo da u svojoj sredini imaju nešto neobično i drugačije.

Naime, “čudovište” je rođeno s tijelom Lidije Bačić i licem Gordana Jandrokovića pa su seljani odustali od daljnjih analiza i prozvali ga nakazom. Kada im je dosadilo pokušavati objasniti čudnovato biće, naoružali su se do zuba vilama i kamenjem, koje im je prethodno palo sa srca, i odlučili kamenovati nesretnicu. Kako doznajemo, bilo im je šteta da takvo lice upropasti jednu tako lijepu djevojku pa su joj odlučili prikratiti muke.

S obzirom na to da je bila riječ o neidentificiranom biću, kamenovanje nije završilo u lokalnim vijestima već samo na internetskim stranicama i forumima posvećenim paranormalnim pojavama. Na jednoj je stranici objavljena i slika ovog “čudovišta”, koje je prozvano Dalmatinskom čupakabrom. Autentičnu fotografiju s mjesta događaja prenosimo u nastavku, ali vas upozoravamo da je gledate na vlastitu odgovornost:

bacic jandrokovic