policijski pas
foto: NewsBar

Danas je na graničnom prijelazu Nova Gradiška, na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u policijskoj akciji uhićen policijski pas osumnjičen da je primao mito od dilera droge. Prema izvješćima, pas se navodno sastajao s dilerima iz Banja Luke u mračnim ulicama i primao mesne kolačiće u zamjenu za propuštanje droge preko granice.

Očevici navode kako je pas vodio luksuzni život, uživajući u visokokvalitetnim hranama i skupocjenim igračkama, a njegovi suradnici su se oslanjali na njegovu pouzdanost i diskreciju. Međutim, sve se raspalo kada je policija slučajno otkrila pasovu vezu s dilerima droge.

Policijski službenici su izjavili kako su šokirani ovim otkrićem i da će se sada pokrenuti istraga protiv psa i njegovih suradnika. “Ovo je jako ozbiljna stvar i nećemo tolerirati korupciju bilo koje vrste, bez obzira iz koje stranke dolazili i koliko nogu imali”, izjavio je glasnogovornik policije.

Pas se trenutno nalazi u pritvoru i čeka sudski proces, a njegov vlasnik, policijski službenik, također je suspendiran do daljnjeg. Očekuje se da će ovaj slučaj uzdrmati cijelo društvo i pokrenuti raspravu o korupciji u policijskim ali i psećim krugovima.”

Možda ste propustili

Tomašević snimljen kako baca plastiku u kamion s miješanim otpadom

Nakon što su postigli dogovor s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem radnici Čistoće danas…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

DHMZ: Stižu nam paklene vrućine kakve se ne pamte još od prošle godine

HMZ je za izdao upozorenje duginih boja za čitavu hrvatsku zbog paklenih vrućina kakvih se ne sjećaju ni najstariji osnovnoškolci

Radi brže isporuke Overseas Express će svoje pakete slati vlakovima HŽ-a

Ulaskom u 2018. godinu Overseas Express ulazi u partnerstvo s Hrvatskim željeznicama,…