Ministarstvo unutarnjih poslova uspostavit će poseban on-line vod interventne policije zbog sve češćih Facebook prosvjeda u Hrvatskoj.

Ovakva vrsta prosvjeda je sve raširenija, a prema nekim projekcijama Hrvati će do 2020. preći isključivo na Facebook prosvjedovanje i više neće uopće izlaziti na ulice.

Takva okupljanja bijesnih fejsbučara mogla bi se preliti sa zatvorenih Facebook grupa i ivenata na Facebook stranice Vlade i predsjednice Republike Hrvatske. Trenutno besposleni interventni policajci zbog toga će postati on-line i umjesto treninga s pendrekom, štitovima, suzavcem i šmrkovima za rastjerivanje bijesne gomile, vježbat će odgovaranje na gnjevne komentare, prijavljivanje govora mržnje, te u krajnjem slučaju blokiranje korisnika s Facebook stranice bilo koje državne institucije.

On line interventnoj policiji će naravno biti i na raspolaganju odgovarajući set emotikona poput šake, pendreka, štita, smajlića s plavim okom i razbijenim zubima, a sve kako bi ih kroz ovakvu hijeroglifsku komunikaciju Facebook prosvjednici ozbiljno shvatili.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…