maja suput stara baka

Poznata vlasnica Instagram profila @majasuput, Maja Šuput, jutros je zapalila Instagram nakon što je greškom objavila fotografiju koja nije prošla redovnu grafičku i toksiološku obradu. Fanovi su bili šokirani, počela se širiti panika, no na kraju se ispostavilo kako je samo bila riječ o manjem nesporazumu.

Naime, kako neslužbeno doznajemo, Maja je rano jutros odlučila napraviti novi selfie iz serijala ‘Natural me‘, te je nakon 60 minuta šminkanja napravila fotografiju sebe u prirodnom izdanju. Fotografiju je tada otvorila u Photoshopu, kliknula na filtere te po običaju odabrala opciju ‘Apply all’. Poslije toga je fotografiju exportala i spremila na radnu površinu svog računala.

No, budući da se sve događalo jako rano, oko 08:45, Maja nije uočila crveno upozorenje na rubu ekrana koje joj je signaliziralo kako je njezina pretplata na Photoshop istekla, te kako, ukoliko želi nastaviti koristiti program, mora obnoviti pretplatu. Zbog toga je Photoshop exportao fotografiju bez ijednog filtera kojeg je Maja dodala.

Nakon 15 minuta Maja je pogledala na svoj Instagram profil i otkrila kako fotografija ima samo 2 lajka, jedan od Jože Manolića i jedan kojeg je slučajno sama kliknula. Isprva je mislila kako je riječ o nekom virusu ili padu Instagramovih servera, no, kod svih drugih je sve radilo normalno.

Srećom, na kraju se ispostavilo kako se među fanovima proširila vijest kako je Maja zaražena korona virusom, stoga nitko nije želio stisnuti lajk, jer je opće poznato kako se korona prenosi dodirom te da se na telefonu može zadržati duže od sedam dana.

Možda ste propustili

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘