doktor 2

Ministar zdravstva Vili Beroš danas je na press konferenciji prilično burno reagirao na novinarsko pitanje o tome kako su se pojavile informacije da neki liječnici namjerno skrivaju opremu.

-Ljuti me ponašanje zlonamjernih pojedinaca. Dobio sam informaciju da pojedini liječnici namjerno sklanjaju opreme s polica da bi lažno prikazali stanje. Mi znamo da u svakom ratu postoji peta kolona. Tako želim jasno poručiti svima da radimo maksimalno da dobijemo zaštitnu opremu – izjavio je ministar Beroš.

Nakon ove prozivke javio se i prozvani liječnik koji je sklanjao opremu s polica i lažirao stanja. Liječnik, koji je želio ostati anoniman zbog straha od kolone ljudi koja bi s vilama i bakljama mogla krenuti prema njemu ukoliko se dozna njegov identitet, svoje je postupanje pokušao obrazložiti Hipokretenovom zakletvom koju je položio kada je završio fakultet.

-Nije lako bilo donjeti tu odluku, ali mene veže Hipokretenova zakletva u kojoj sam prisegnuo njemu, Hipokretenu, bogu kretenizma i debilizma, da ću svoj život posvetiti, da u trenucima najveće životne ugroze, od sebe i svoje profesije napravim najveće kretene – izjavio je anonimni liječnik.

Nakon ove objave novinari su odlučili da više neće istraživati ovaj slučaj niti postavljati pitanja o njemu, jer je očito kako mu je ta zakletva već dovoljna kazna u životu.

Čitav tekst Hipokretenove zakletve možete pročitati ovdje.

Možda ste propustili

Sesvete: Oluja potrgala i antene na HAARP postrojenju koje izaziva oluje

Jučerašnje olujno nevrijeme nije zaobišlo niti moćno postrojenje za manipulaciju ionosfere, poznato…

ZAMP tužio grad Zadar jer nije plaćao autorsku naknadu za morske orgulje

Ovih dana stigla je milijunska tužba gradu Zadar koju je dobio od…

Nikad nećete pogoditi tko je bivša hrvatska premijerka koja je sinoć ispala iz ‘Masked singera’

Kada ju je voditeljica Nikolina PIšek pitala kako je uspjela ujutro biti premijerka, odgovorila je ‘zato što sam kraljica i zato što sam koristila Uber.‘

Postignut kompromis: Vlada dozvolila svinjokolje svinjama koje su nosile FFP2 maske

Nakon 10 dana intenzivnih prosvjeda Stožera za obranu hrvatskog sela predvođenog neustrašivim…

Grad Zagreb uvozi 100.000 gay komaraca iz Italije kako bi zaustavio razmnožavanje

U Zagrebu se odvija neobičan i kontroverzan potez u borbi protiv komaraca.…