Sinisa Vuco Kreso Beljak
Krešo Beljak / Facebook

Predsjednik Hrvatske građanske stranke Željko Kerum, osvrnuo se na kandidaturu Siniše Vuce, koji je prihvatio ponudu Hrvatske seljačke stranke da postane njihov kandidat za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u svibnju. Željko Kerum, koji je u nekoliko navrata istaknuo kako cijeni Vucin avangardni umjetnički izričaj, izrazio je skepsu zbog činjenice da se Siniša Vuco učlanio u HSS. Kerum je uvjeren kako bi to mogao biti teret zbog kojeg Vuco neće imati šanse na izborima.

– Siniša je rođen i odrastao u Splitu, u urbanoj sredini, što se između ostaloga vidi i iz njegovog glazbenog opusa. Mislim da bi on imao više šanse da izađe sam na izbore nego s Hrvatskom seljačkom strankom. Mislim, kakve veze imaju seljaci sa Splitom?

Splićani vole urbanluk a ne krkanluk. Zato i jesu glasali za mene jer znaju da sam ja predsjednik Hrvatske građanske stranke, da sam fin i fino odgojen i da ću ih dostojanstveno predstavljat u inozemstvu kad odem na spizu u Kaštele ili na neku feštu u Bibinje – poručio je Kerum.

Još uvijek nije poznato što leži u pozadini Vucinog ulaska u HSS, događaja koji je unio pomutnju na domaću političku scenu. Iako po kuloarima kruži priča kako je predsjednik HGSS-a Krešo Beljak splitskom pjevaču velikodušno ponudio da će mu vratiti njegov radio iz automobila samo ukoliko pobjedi na izborima, tu informaciju nismo mogli potvrditi.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…